Toshiba Satellite L50-C-14N – laptopul elegant pentru sarcini cotidiene

În momentul actual, majoritatea laptopurilor sunt disponibile pe negru sau pe argintiu, dar iată că Toshiba s-a gândit să continue și seria de modele pe alb. Toshiba Satellite L50-C-14N este un laptop cu performanță entry-level, potrivit pentru realizarea activităților simple de zi cu zi. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 2569 lei (verifică preț actualizat). Laptopul mizează foarte mult pe designul elegant, acesta recomandându-l pentru utilizatorii mai pretențioși care pun preț pe aspectul exterior.

Modelul are un design aparte, fiind disponibil pe alb și având un finisaj lucios. Carcasa are o construcție subțire, măsurând 380 x 23.5 x 260 mm, și este în același timp ușoară, cântărind 2.2 kg. Tastatura include și partea numerică și are o structură insulară, fără a mai avea ramă. Tastele sunt plate și foarte ușor de apăsat. Clickpad-ul este prevăzut cu control multi-touch și are dimensiuni generoase.

Poze cu laptopul

Toshiba Satellite L50-C-14N

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 15.6 inch și o rezoluție HD de 1366 x 768 pixeli, acesta fiind unul standard, fără a ieși în evidență în vreun fel.

La nivel tehnic, modelul beneficiază de un procesor Intel Core i3 cu o frecvență de 1.7 GHz, acesta oferind o cursivitate bună în rularea aplicațiilor. Procesorul este însoțit de o memorie RAM de 4 GB care poate fi extinsă până la 16 GB printr-un slot suplimentar și o placă grafică integrată Intel HD Graphics 4400. Performanța este astfel una upper entry-level, laptopul fiind o variantă deloc atractivă pentru cei care au nevoie de lucrul intens sau de gaming.

Capacitatea de stocare a laptopului este de 500 GB, modelul oferind suficient spațiu pentru filme, jocuri etc. Sistemul de operare Windows 8.1 este gata instalat și vei putea face upgrade la Windows 10 dacă dorești, modelul având hardware-ul pregătit pentru a face față rulării noilor aplicații.

La nivel multimedia, sistemul audio este dotat cu difuzoare stereo ONKYO, acestea procesând sunetul folosind tehnologia DTS Sound. Modelul mai dispune de o cameră web HD pentru apelurile video pe Skype, un cititor de carduri  și o unitate optică DVD RW.

În ceea ce privește autonomia, laptopul este prevăzut cu o baterie Li-ion cu 4 celule. Prin urmare, îl vei putea folosi până la 4 ore fără a avea nevoie să îl conectezi la priză.

Modelul are un design aparte care va atrage cu siguranță utilizatorii aflați în căutarea de alternative față de cele clasice pe negru sau argintiu. Performanța are un nivel redus pentru acest nivel de preț, mai ales prin comparație față de modelele lansate de competiție. Cei interesați în primul rând de aspect vor aprecia însă designul elegant disponibil pe alb.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design atractiv pe alb
  • desfășurare cursivă a sarcinilor simple
  • posibilitatea de upgrade la Windows 10
  • sunet de calitate superioară
  • autonomie bună

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.3
Conectivitate - 8.3
Performanțe - 8.5

8.4

O alegere accesibilă

Toshiba Satellite L50-C-14N este un laptop dintr-o bucată, care se prezintă drept un dispozitiv portabil ideal pentru călătorii și folosirea pentru derularea unor sarcini de complexitate mică.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.