Toshiba Satellite L50-B-2DT – laptopul ultraportabil multifuncțional

Toshiba Satellite L50-B-2DT este un laptop care te poate ajuta să desfășori orice activitate, indiferent dacă este vorba de lucrul în documente Office, vizionarea de filme și fișiere multimedia, navigarea web etc. Acesta este pregătit pentru a crea și partaja rapid conținut, așa că te va ajuta să te conectezi rapid și să lucrezi eficient. Are un preț de aproximativ 1709 lei (verifică preț actualizat). Acesta este un laptop pentru activitățile de zi cu zi care arată foarte bine, atrăgând prin culoare și portabilitatea ridicată. Vei putea să lucrezi, să te bucuri de divertisment sau să partajezi conținut fără probleme.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Modelul are un design elegant, care se face remarcat prin culoare și dimensiuni. Laptopul este complet alb și are un profil subțire, aspectul fiind cu adevărat atractiv și inspirând calitatea. Carcasa are o grosime de doar 23 mm, fiind ușor de manevrat. Dimensiunile totale sunt de 380 x 23.5 x 259.9 mm, iar greutatea este de 2.2 kg, așa că laptopul poate fi transportat fără probleme într-un rucsac sau o geantă pentru a te însoți la cursuri, birou sau în călătorii. Modelul este alb și în interior, tastatura având un aspect impecabil, iar aceasta include și partea numerică suplimentară și are taste plate, cu priză scurtă. Clickpad-ul este destul de mare pentru dimensiunile laptopului și are funcții multitouch, oferind un control foarte eficient.

Poze cu laptopul

Toshiba Satellite L50-B-2DT

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul este unul standard, cu o diagonală de 15.6 inch și o rezoluție HD de 1366 x 768 pixeli.

La nivelul configurației tehnice vei găsi un procesor Intel Pentium Quad Core cu o putere de 2.1 GHz care poate face boost până la 2.66 GHz atunci când sistemul de operare solicită acest lucru. Procesorul reprezintă o bază foarte bună pentru extinderea multitasking-ului și activităților ce pot fi desfășurate pe laptop. Procesorul este însoțit de o placă video integrată Intel HD Graphics și o memorie RAM de 4 GB ce poate fi extinsă la 8 GB. Modelul se mișcă astfel foarte bine în activitățile de zi cu zi. Bineînțeles, dacă îți dorești o performanță mai mare sau posibilitatea de gaming, va trebui să te îndrepți spre un model de clasă superioară.

Capacitatea de stocare este de 500 GB, oferind suficient spațiu pentru filme, programe, fotografii, muzică, jocuri etc.

Unul dintre punctele forte ale modelelor Toshiba este sunetul foarte bun. Poate și datorită faptului că japonezii produc și echipamente audio profesionale, aceștia acordă o importanță deosebită sistemelor cu care dotează laptopurile, indiferent de categoria de preț. În cazul de față, modelul este dotat cu difuzoare stereo ONKYO și are la bază tehnologia DTS Sound. Sunetul este puternic și clar, având în același timp o putere bună de acoperire. Mai sunt disponibile o cameră web HD pentru apelurile video pe Skype și un cititor de carduri.

Autonomia este susținută de o baterie Li Ion cu 4 celule și atinge până la 3-4 ore de lucru.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design pe alb, subțire și ușor de transportat
  • performanță bună în sarcini de zi cu zi
  • sunet de calitate superioară

Contra:

  • procesorul putea fi mai puternic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.1
Conectivitate - 7.6
Performanțe - 7.8

7.8

O alegere accesibilă

Toshiba Satellite L50-B-2DT este un laptop ce se bucură de un design plăcut, cu o configurație entry-level, potrivit pentru activitățile uzuale office și multimedia.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.