Toshiba Satellite L50-B-2DP – laptopul cu procesor Intel i5 la 2000 lei

Procesorul Intel i5 este unul dintre cele mai populare de pe piață, acesta având avantajul de a oferi o performanță foarte bună fără a atrage un consum ridicat. Procesorul este integrat atât în cazul sistemelor PC, cât și în cazul laptopurilor. Toshiba Satellite L50-B-2DP este unul dintre laptopurile dotate cu un astfel de procesor disponibile la un preț redus. În privința prețului, acesta poate fi achiziționat la suma de aproximativ 2429 lei (verifică preț actualizat), un preț decent având în vedere că este dotat cu un procesor de ultimă generație.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Laptopul beneficiază de dotări atractive și la nivelul designului, punctând foarte mult prin intermediul carcasei mate complet albe și liniilor fine. Culoarea este foarte rar întâlnită la laptopuri, așa că acesta atrage cu siguranță atenția. De asemenea, modelul are dimensiuni reduse, fiind unul dintre cele mai subțiri din categoria sa. Dimensiunile sunt de 380 x 23.5 x 259.9 mm, iar greutatea este de 2.2 kg. Construcția slim și greutatea redusă fac laptopul ușor de transportat într-un rucsac sau o geantă, așa că îl vei putea transporta cu tine peste zi.

Poze cu laptopul

Toshiba Satellite L50-B-2DP

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul măsoară 15.6 inch și are o rezoluție de 1366 x 768 pixeli, fiind unul simplu, dar potrivit pentru categoria sa de preț.

Performanța este una foarte bună, la bază aflându-se în primul rând  procesorul Intel Core i5. Acesta are o putere de 2.2 GHz și poate face boost până la 2.7 GHz atunci când este necesar, pentru a evita suprasolicitarea sistemului de operare. Procesorul este însoțit de o memorie RAM de 4 GB cu posibilitatea de extindere până la 16 GB și o placă video integrată Intel HD Graphics 5500. Vei putea astfel să rulezi fără probleme programe pentru lucru sau divertisment, filme etc.,  multitasking-ul desfășurându-se cursiv. Configurația putea exploata mai bine procesorul Intel, dar chiar și așa rezultatele sunt foarte atractive. În ceea ce privește capacitatea de stocare a HDD-ului, aceasta este de 500 GB.

În ceea ce privește dotările multimedia, sistemul audio este dotat cu difuzoare ONKYO și are o calitate superioară, sunetul fiind clar și puternic, iar datorită efectului surround va acoperi rapid camera în care te afli. Sunetul este procesat folosind tehnologia DTS Sound, iar modelul mai beneficiază de o cameră web HD pentru apeluri video pe Skype și un cititor de carduri care suportă numeroase formate.

Nu în ultimul rând, laptopul este dotat cu o baterie Li-ion cu 4 celule și are o autonomie de lucru de până la 5 ore. Acest lucru se dovedește cu atât mai util pentru cei care lucrează în afara biroului sau călătoresc. Modelul este un laptop care se mișcă foarte rapid în sarcinile de zi cu zi, performanța sa fiind susținută de un procesor Intel Core i5. De asemenea, acesta poate accepta upgrade-ul de memorie RAM. Aspectul este unul foarte elegant, laptopul plusând și la nivelul designului. Per ansamblu pachetul este unul foarte atractiv, deși se simte faptul că procesorul putea fi exploatat mai mult, pentru rezultate mai complexe. Raportul calitate-preț este oricum unul ridicat.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design slim disponibil pe alb
  • procesor Intel Core i5
  • memorie RAM extensibilă
  • autonomie bună

Contra:

  • rezoluția nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.1
Conectivitate - 8.1
Performanțe - 8.8

8.7

O alegere accesibilă

Toshiba Satellite L50-B-2DP este un laptop cu un procesor puternic, ce face treabă bună atunci când vine vorba de activitățile office și multimedia.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.