Toshiba Satellite L50-B-2DM – laptopul compact și portabil

Toshiba Satellite L50-B-2DM este un laptop ideal pentru cei care călătoresc, lucrează de acasă, ori doresc un dispozitiv performant pentru activitățile de zi cu zi. Modelul are portabilitate ridicată și un design foarte atractiv, fiind ușor de transportat și lăsând în același timp o impresie bună. Are un preț de 2649 lei (verifică preț actualizatși este un laptop potrivit pentru un utilizator nu foarte pretențios pe partea de performanță, dar care oferă însă posibilitatea desfășurării fără probleme a activităților cotidiene și chiar și a unor sarcini de complexitate medie.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Designul ultrasubțire lasă impresia că încorporează dotări simpliste, dar lucrurile nu stau deloc așa. Laptopul are o grosime de doar 23 mm, dimensiunile sale totale fiind de 380 x 23.5 x 259.9 mm, acesta fiind în același timp foarte ușor, cântărind 2.2 kg. Carcasa este alcătuită din plastic și are un finisaj lucios elegant. Aspectul alb imaculat păstrat atât la exterior, cât și sub capac, va atrage cu siguranță privirile. Tastatura este plată și nu are ramă, așa că tastele sunt apropiate și așezate pentru a facilita o viteză foarte bună de scris. Touchpad-ul are dimensiuni generoase și o precizie ridicată, așa că îți va fi ușor să îl folosești pentru control.

Poze cu laptopul

Toshiba Satellite L50-B-2DM

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul TruBrite are o rezoluție de 1366 x 768 pixeli și diagonala de 15.6 inch, fiind de remarcat însă unghiurile bune de vizibilitate.

În ceea ce privește dotările ce țin de performanță, modelul este dotat cu un procesor Intel Core i5 cu puterea de 2.2 GHz și boost până la 2.7 GHz. Procesorul susține un consum redus de energie și o performanță mai bună de lucru, făcând posibil un multitasking eficient. Dotările mai includ o memorie RAM de 4 GB cu posibilitatea de extindere până la 16 GB și o placă video dedicată AMD Radeon R5 M230. Vei putea astfel să rulezi diverse aplicații, să pregătești prezentări, să vizionezi filme etc.

Laptopul are o capacitate de stocare de 500 GB pe o unitate HDD. Nu există și GB pe o unitate SSD, dar acest lucru este rar întâlnit chiar și la modele cu preț mai mare.

La nivel multimedia vei găsi difuzoare ONKYO cu tehnologiile Skullcandy și DTS Sound, sunetul fiind amplu și vibrant. Sunetul este distribuit surround și acoperă rapid spațiul în care te afli. Calitatea sunetului este superioară, acesta reușind să facă experiența de vizionare mult mai complexă. Dotările multimedia mai includ o cameră web HD pentru apeluri video pe Skype și un cititor de carduri util pentru transferul fotografiilor sau conținutului de pe dispozitive ce folosesc stocarea SD. Modelul nu este dotat cu niciun fel de unitate optică, așa că nu vei găsi un DVD RW sau un CD RW.

Laptopul beneficiază de o baterie Li Ion cu 4 celule și are o autonomie atractivă, de până la 4 ore, aceasta susținând foarte bine portabilitatea.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design alb ultra slim
  • procesor puternic
  • placă video dedicată
  • sunet de calitate superioară

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.3
Conectivitate - 8.5
Performanțe - 8.2

8.3

O alegere inspirată

Toshiba Satellite L50-B-2DM este un laptop cu o configurație suficient de puternică pentru a face față activităților de zi cu zi.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.