Toshiba Satellite L50-B-2CQ – laptopul cu design elegant și performanță decentă

Pentru un model mai ieftin de 2000 lei, laptopul Toshiba Satellite L50-B-2CQ este o adevărată resursă utilă pentru lucru și divertisment. Modelul este dotat cu un procesor Intel și o placă video dedicată și are un design foarte elegant, așa că reușește să atragă cu succes atenția și are toate șansele să devină printre cele mai populare din categoria sa. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 2179 lei (verifică preț actualizat), fiind un laptop cu un raport calitate-preț foarte bun, oferind un nivel ridicat de performanță și un design elegant și portabil. Întrucât configurația acceptă extinderea memoriei RAM, vei putea crește cu atât mai mult performanța și viteza de lucru. Oricum, modelul este unul foarte atractiv chiar și fără upgrade-uri.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Designul face o prezentare foarte profesională laptopului, acesta fiind complet alb și având un aspect elegant impecabil. Carcasa este alcătuită dintr-un plastic mat și are marginile rotunjite, arătând foarte atractiv. Tastatura este prevăzută cu taste foarte plate și include și blocul numeric suplimentar din partea dreaptă, oferind astfel o viteză bună de scris și de calcul. Clickpad-ul este mare și dotat cu funcții multitouch, având un control excelent. Laptopul are dimensiunile de 380 x 259.9 x 23.5 mm și o greutate de doar 2.2 kg, fiind foarte ușor de transportat. Se remarcă grosimea foarte redusă, care plasează modelul în rândul celor mai subțiri.

Poze cu laptopul

Toshiba Satellite L50-B-2CQ

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Display-ul are o diagonală de 15.6 inch și o rezoluție de 1366 x 768 pixeli, fiind unul simplu, iar imaginile au o vizibilitate bună, prezentând însă aspectul ceva mai șters întâlnit adesea în cazul modelelor entry-level.

În ceea ce privește performanța, laptopul este dotat cu un procesor Intel Core i3 cu o putere de 1.7 GHz, însoțit de o memorie RAM de 4 GB cu posibilitatea de extindere până la 16 GB și o placă video dedicată  AMD Radeon R5 M230. Prezența plăcii video dedicate plusează foarte mult pe partea experienței grafice, efectele fiind mai complexe. De asemenea, cu ajutorul ei vei putea încerca niște jocuri mai recente sau programe de prelucrare grafică. Laptopul se va mișca foarte bine în activitățile de zi cu zi, rulând rapid programele și aplicațiile, în timpi scurți de așteptare.

Capacitatea de stocare a HDD-ului este de 500 GB, existând suficient spațiu pentru tot conținutul.

La nivelul dotărilor multimedia vei găsi în primul rând un sistem audio dotat cu difuzoare ONKYO, acesta redând un sunet clar și bogat. Pentru procesare este folosită tehnologia DTS Sound, sunetul fiind calitativ. Modelul mai beneficiază de o cameră web HD pentru apeluri video pe Skype și un cititor de carduri care suportă numeroase formate.

Laptopul este dotat cu o baterie Li-ion cu 4 celule și are o autonomie de lucru de până la 4-5 ore, bateria susținând foarte bine portabilitatea ridicată.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design portabil pe alb
  • procesor Intel
  • placă video dedicată
  • memorie RAM extensibilă
  • sunet de calitate
  • autonomie bună

Contra:

  • rezoluția nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9
Conectivitate - 8.9
Performanțe - 8.4

8.8

O alegere accesibilă

Toshiba Satellite L50-B-2CQ este un laptop elegant, cu o configurație entry-level, potrivit unei utilizări office și multimedia.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.