Toshiba Satellite L50-B-2CP – laptopul potrivit pentru toate activitățile

Toshiba Satellite L50-B-2CP este un laptop care te poate susține pe durata întregii zile, fiind la dispoziția ta atât pentru lucru, cât și pentru divertisment sau partajare. Modelul Toshiba Satellite L50-B-2CP poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 2049 lei (verifică preț actualizat), iar ratele pentru acesta încep din jurul sumei de 70 de lei. Raportul calitate-preț este mai mult decât atractiv, laptopul remarcându-se prin placa video dedicată, procesorul decent și autonomia bună de lucru. Dacă vei îmbunătăți memoria laptopul va putea rula și jocuri mai pretențioase, așa că va putea înlocui cu succes un sistem desktop. Nu în ultimul rând, vei putea să îl iei cu tine peste zi, fiind portabil și cântărind puțin.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Producătorul a ales să îmbrace modelul într-un design foarte elegant. Carcasa este complet neagră și are suprafața mată. Marginile sunt ușor rotunjite, având un aspect prietenos. Tastatura include și partea numerică, fiind utilă pentru gaming sau calcul. Clickpad-ul este generos și prevăzut cu un sistem multi-touch care îi oferă un control excelent. Laptopul are dimensiunile de 380 x 259.9 x 23.5 mm și o greutate de doar 2.2 kg, putând fi ușor transportat între casă și cursuri sau birou. Modelul este unul elegant, profilul fiind cu mult mai subțire față de seriile precedente.

Poze cu laptopul

Toshiba Satellite L50-B-2CP

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Display-ul este unul standard, având o diagonală de 15.6 inch și o rezoluție de 1366 x 768 de pixeli. Imaginile HD sunt de calitate, fără a ieși însă prea mult în evidență.

Privind performanța, dotările sunt mai mult decât decente pentru o utilizare obișnuită de zi cu zi.  Găsim așadar un procesor Intel Core i3 cu o putere de 1.7 Ghz care poate face boost atunci când este necesar. Procesorul este însoțit de o memorie RAM de 4 GB DDR3, cu posibilitatea de extindere până la 16 GB. Placa video este dedicată  și de tip AMD Radeoon R5 M230. Randamentul este unul foarte bun chiar și în momentul de față, modelul mișcându-se fluid în orice activitate iar dacă extinzi memoria vei putea juca chiar și jocuri cu pretenții grafice mai mari.

Capacitatea de stocare a HDD-ului este de 500 GB, existând suficient de mult spațiu pentru tot conținutul. Din păcate stocarea nu este și SSD, dar acest lucru ar fi atras un preț mai mare.

La nivelul dotărilor media, întâlnim în primul rând un sistem audio dotat cu difuzoare ONKYO. Acestea sunt completate de tehnologia DTS Sound, sunetul fiind calitativ. Modelul mai beneficiază de o cameră web HD pentru apeluri video pe Skype și un cititor de carduri care suportă numeroase formate. Nu este disponibil niciun tip de unitate optică.

Port-urile acoperă toate nevoile de conectare, existând 2 port-uri USB 3.0, 1 port USB 2.0, 1 port VGA, 1 port HDMI și 1 port de rețea. Te vei putea astfel conecta la ecrane mai mari, videoproiectoare, stick-uri, HDD-uri externe etc. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau wireless. Ai la dispoziție și tehnologia Bluetooth pentru transferul de fișisere fără cablu.

Laptopul are o baterie Li-ion cu 4 celule și o autonomie de lucru de până la 6 ore. Randamentul este unul foarte bun.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • preț decent,
  • placă video dedicată,
  • bluetooth

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.6
Conectivitate - 9
Performanțe - 8.7

8.8

O alegere avantajoasă

Toshiba Satellite L50-B-2CP este un laptop cu specificații medii, pentru care nu vei fi nevoit să scoți din buzunar o sumă exagerat de mare.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.