Toshiba Satellite L50-B-2CM – laptopul cu performanță bună la preț redus

În momentul actual este destul de dificil să găsești un laptop decent sub 2000 lei, clasa entry-level oferind dotări destul de slabe pentru o persoană interesată de o viteză bună de lucru pe un dispozitiv portabil. Toshiba Satellite L50-B-2CM este un laptop de aproximativ 2140 lei (verifică preț actualizat), meritând însă atenția datorită performanței bune pe care o oferă. Acesta este un laptop care arată foarte bine și se descurcă la fel de bine și la nivelul performanței. Dotările se îmbină în mod atractiv și există și posibilitatea extinderii randamentului, așa că pachetul este foarte bun raportat la preț.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Modelul are un design simplu, dar care se face remarcat prin profilul foarte subțire și liniile rotunjite. Laptopul are o grosime de doar 23 mm, fiind unul dintre cele mai subțiri din seria lansată de Toshiba pentru acest nivel de preț. Dimensiunile totale sunt de 380 x 23.5 x 259.9 mm, iar laptopul este în același timp și ușor, având o greutate de 2.2 kg. Carcasa este alcătuită din plastic și are un finisaj ușor lucios, care oferă un aer elegant și în același timp discret, modelul fiind negru în întregime. Tastatura este plată și nu are ramă, fiind rezistentă și totodată susținând o viteză bună de scris. Touchpad-ul este foarte generos prin raportare la dimensiunile totale ale laptopului și oferă o precizie foarte ridicată.

Poze cu laptopul

Toshiba Satellite L50-B-2CM

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul este unul standard, cu o rezoluție de 1366 x 768 pixeli și diagonala de 15.6 inch.

La nivelul performanței se remarcă faptul că dotările se completează foarte bine și oferă un randament excelent. Modelul este dotat cu un procesor Intel Core i3 cu puterea de 1.7 GHz, o memorie RAM de 4 GB și o placă video integrată Intel HD Graphics. Procesorul susține o performanță bună, cu un multitasking eficient și un consum redus de energie. Memoria RAM este extensibilă, putând adăuga slot-uri până la 16 GB. Acest lucru este foarte util pentru cei care vor să crească și mai mult viteza de lucru.

Laptopul are o capacitate de stocare de 1 TB, oferind suficient spațiu pentru programe, filme, muzică etc.

La nivel multimedia modelul este dotat cu difuzoare ONKYO care procesează sunetul folosind tehnologiile Skullcandy și DTS Sound. Rezultatul este foarte atractiv, sunetul fiind amplu și acoperind rapid camera. Dotările multimedia mai includ o cameră web HD pentru apeluri video pe Skype și un cititor de carduri care suportă mai multe formate. Modelul nu este dotat cu niciun fel de unitate optică, DVD-RW sau de alt fel.

Laptopul beneficiază de o baterie Li Ion cu 4 celule și poate susține sesiuni de lucru de până la 3-4 ore. Îți va fi ușor astfel să lucrezi în timpul călătoriilor sau peste zi, fără a fi nevoie să te conectezi la o priză.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design subțire și elegant
  • echilibru bun la nivelul dotărilor
  • posibilitatea de extindere a memoriei RAM
  • sunet de calitate superioară
  • autonomie bună

Contra:

  • rezoluția nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.8
Conectivitate - 8.9
Performanțe - 8.4

8.7

O alegere bună

Toshiba Satellite L50-B-2CM este un laptop cu o configurație suficient de bună încât să facă față provocărilor zilnice office și multimedia.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.