Toshiba Satellite L50-B-2CK – laptopul accesibil cu personalitate

Dacă îți dorești un laptop accesibil pe care să îl folosești în activitățile tale de zi cu zi și nu vrei un model clasic, atunci Toshiba Satellite L50-B-2CK poate fi opțiunea potrivită pentru tine. Laptopul poate fi găsit în magazine la prețul de 1499 lei (verifică preț actualizat). Ratele pentru acesta încep undeva de la 50 de lei. La acest preț poți găsi și modele cu dotări mai performante, dar dacă nu ești interesat de o utilizare specializată sau mai intensă, modelul de față poate fi potrivit pentru tine. Acesta se remarcă prin designul atractiv, cursivitatea oferită în activitățile de zi cu zi, capacitatea suficientă de stocare și autonomia bună.

Laptopul are curaj și iese din tiparul celor obișnuite, disponibile pe argintiu sau negru. Designul său este roșu și plin de personalitate. Carcasa este alcătuită dintr-un plastic rezistent și se remarcă printr-un aspect slim. Suprafața sa este mată și ușor texturată. Tastatura include și partea numerică, așa că este potrivită pentru calcul sau jocuri. Clickpad-ul are control multi-touch și acceptă toate funcțiile unui mouse. Laptopul are dimensiunile de 380 x 23.5 x 259.9 mm și o greutate de doar 2.2 kg.

Poze cu laptopul

Toshiba Satellite L50-B-2CK

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul nu iese în evidență, fiind cel obișnuit pentru această categorie. Acesta are o diagonală de 15.6 inch și o rezoluție de 1366 x 768 de pixeli. Imaginile au rezoluție HD.

Trecând la partea performanței, procesorul este Intel Celeron Dual Core și are o frecvență de 2.1 Ghz. Datorită tehnologiei Turbo Boost, aceasta poate crește până la 2.6 GHz. Placa video este integrată și de tip Intel HD Graphics. Memoria RAM este de 4 GB DD3 și poate fi extinsă până la 8 GB. Dotările sunt potrivite pentru un utilizator care vrea să folosească laptopul pentru browsing, rețele de socializare, filme sau lucrul de tip office. În aceste activități viteza este una destul de bună.

Capacitatea de stocare este de 500 GB, fiind una suficientă pentru filme, programe, fotografii, muzică, jocuri etc.

La nivel multimedia, modelul este dotat cu o cameră web HD pentru apeluri video pe Skype, un cititor de carduri și o unitate DVD RW. Sunetul are o calitate mai mult decât decentă, având la bază difuzoare ONKYO și tehnologia DTS Sound. Vei putea asculta muzică sau urmări filme și seriale cu un sunet puternic și clar.

În ceea ce privește conectivitatea,  ai la dispoziție port-uri pentru transferul de date, pentru conectarea video sau pentru cea la rețea. Vei găsi 2 port-uri USB 2.0, 1 port USB 3.0 pentru o viteză de transfer de până la 10 ori mai mare, 1 port de rețea, 1 port VGA și 1 port HDMI. Conexiunea la internet se poate stabili prin Wi-Fi sau prin cablu. Laptopul beneficiază și de tehnologie Bluetooth 4.0, așa că vei putea transfera fișiere pe, și de pe tabletă sau smartphone fără a mai nevoie de un cablu de date.

Autonomia este susținută de o baterie Li Ion cu 4 celule și ajunge până la 5-6 ore.  Nu trebuie să îți faci griji prea des în privința conectării la priză.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • preț decent,
  • bluetooth

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.4
Conectivitate - 8.4
Performanțe - 8.1

8.3

O alegere avantajoasă

Toshiba Satellite L50-B-2CK este un laptop cu un aspect plăcut, potrivit utilizatorilor ce desfășoară activități mai puțin solicitante.

Vezi detalii
User Rating: 3.85 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.