Toshiba Satellite L50-B-25N – laptopul bun la toate

Laptopurile care să se descurce bine în toate sarcinile au, de obicei, prețuri ceva mai ridicate dar, din când în când, apar și modele atractive sub 3000 de lei. Un astfel de model este și Toshiba Satellite L50-B-25N, ce poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 2699 lei (verifică preț actualizat). Ratele încep de la 95 de lei. Raportul calitate-preț este unul bun, laptopul având o configurație care îți permite să faci orice cu el, inclusiv să lucrezi în programe de prelucrare grafică avansată sau să te joci. Pentru o performanță superioară, poți extinde memoria RAM.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Vei fi surprins să vezi că producătorul a acordat atenție fiecărui detaliu, oferind un pachet complet. Începând cu designul, acesta este elegant și portabil. Carcasa este alcătuită dintr-un plastic de calitate superioară, iar suprafața este mată și texturată. Capacul are unul dintre colțuri disponibil pe gri închis, oferind un aspect plăcut în combinație cu negrul care acoperă întreg restul carcasei. Tastatura include și partea numerică, fiind utilă pentru gaming sau calcul. Clickpad-ul este generos și prevăzut cu un sistem multi-atingere, oferind un control foarte bun. Laptopul are dimensiunile de 380 x 259.9 x 23.5 mm și o greutate de doar 2.2 kg, așa că este ultra portabil. Se remarcă mai ales faptul că este subțire.

Poze cu laptopul

Toshiba Satellite L50-B-25N

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul nu iese foarte mult în evidență, fiind cel întâlnit pe mai toate modelele. Este vorba de un ecran de 15.6 inch, cu rezoluția de 1366 x 768 pixeli.

În ceea ce privește configurația, vei fi surprins să vezi că laptopul este dotat cu cel mai avansat procesor din momentul actual, un Intel Core i7. Acesta are o frecvență de 2.4 GHz și poate face boost până la 3.0 GHz dacă sistemul de operare are nevoie de sprijin. Laptopul se va mișca astfel foarte cursiv. Procesorul este însoțit de o memorie RAM de 4 GB DDR3 care poate fi extinsă până la 16 GB și o placă video dedicată AMD Radeon R7 M260. Vei putea, prin urmare, să rulezi orice joc sau program de prelucrare grafică.

Capacitatea de stocare a HDD-ului este de 1 TB, existând suficient de mult spațiu pentru tot conținutul. Din păcate, nu este disponibilă și o stocare SSD.

La nivelul dotărilor media se remarcă un sistem audio dotat cu difuzoare ONKYO, la baza căruia se află tehnologia superioară DTS Sound. Sunetul are efect surround. Modelul mai beneficiază de o cameră web HD pentru apeluri video pe Skype. Sunt disponibile, în același timp, și o unitate optică DVD RW și un cititor de carduri care suportă o întreagă serie de formate. Vei putea astfel să descarci fotografii direct de pe camera foto, fără a folosi un cablu.

Port-urile sunt toate cele standard, așa că vei putea conecta laptopul la orice dispozitiv extern, de la ecrane mai mari și proiectoare până la tablete, HDD-uri externe, etc. Ai la dispoziție 2 port-uri USB 3.0, 1 port USB 2.0, 1 port de rețea, 1 port VGA și 1 port HDMI. Conexiunea la internet se poate stabili prin Wi-Fi sau prin cablu. E disponibilă și tehnologia Bluetooth 4.0.

Laptopul are o baterie Li-ion cu 4 celule și o autonomie de lucru de până la 6 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • procesor Intel Core i7, Broadwell,
  • HDD de 1 TB,
  • placă video dedicată

Contra:

  • nu este Full HD,

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.2
Conectivitate - 9
Performanțe - 9.2

9.1

O alegere puternică

Toshiba Satellite L50-B-25N este un laptop echipat cu un procesor extrem de puternic, ce te va ajuta chiar și cu programele cele mai solicitante.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.