Toshiba Satellite L50-B-25L – laptopul performant cu design atractiv

De multe ori, atunci când performanța mai multor modele de laptop este asemănătoare, designul devine punctul care face diferența. Modelul Toshiba Satellite L50-B-25L mizează pe o configurație de top însoțită de un design aparte, pe alb, având șanse mari să atragă atenția multor clienți. Laptopul are un preț de 3599 lei (verifică preț actualizatși este un laptop cu o calitate generală atractivă raportată la prețul său, oferind o productivitate bună atât pentru lucru, cât și pentru divertisment și multimedia. Modelul este ușor de transportat într-un rucsac și are un design care se face ușor remarcat, așa că îți va fi mai mare dragul să îl iei cu tine la birou, cursuri sau în călătorii.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Designul laptopului se remarcă în primul rând prin culoare, modelele pe alb fiind destul de rare. Apoi, carcasa este ultra slim, având o grosime de doar 23 mm, eleganța fiind astfel susținută pe toate nivelurile. Laptopul este prevăzut cu o tastatură plată, fără ramă, care asigură o viteză bună de lucru, în timp ce tastele sunt și ele albe, așa că aspectul este imaculat. Clickpad-ul este destul de mare și prevăzut cu un sistem multitouch, așa că oferă un control precis. Modelul are dimensiunile de 380 x 23.5 x 259.9 mm și cântărește 2.2 kg, fiind foarte ușor de transportat.

Poze cu laptopul

Toshiba Satellite L50-B-25L

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are diagonala de 15.6 inch și o rezoluție HD, fiind unul standard. Imaginile sunt redate la rezoluția de 1366 x 768 pixeli și sunt procesate folosind tehnologia TruBrite pentru a avea culori strălucitoare.

În ceea ce privește performanța, laptopul beneficiază în primul rând de un procesor Intel Core i7 cu o putere de 2.4 GHz pe care o poate crește până la 3 GHz prin intermediul tehnologiei Turbo Boost atunci când sistemul de operare este suprasolicitat. Procesorul asigură lucrul cursiv în mai multe programe concomitent și susține o performanță generală foarte bună. Configurația mai include o placă video dedicată AMD Radeon R7 M260 și o memorie RAM de 4 GB cu posibilitatea de extindere până la 16 GB, astfel că vei putea să rulezi jocuri și orice program, experiența fiind potrivită atât pentru lucru, cât și pentru divertisment. Posibilitatea de upgrade pe partea de memorie te va ajuta să păstrezi configurația actualizată pentru mai mult timp.

Stocarea se face doar pe HDD, având la dispoziție 1 TB.

La nivel multimedia, sistemul audio redă un sunet amblu, echilibrat și puternic. Difuzoarele ONKYO cu Skullcandy și tehnologie DTS Sound procesează sunetul pentru a te înconjura și a te introduce în lumea jocurilor, filmelor sau melodiilor redate. Laptopul mai beneficiază de o cameră web HD, un cititor de carduri și o unitate optică DVD RW.

Modelul este dotat cu o baterie Li Ion cu 4 celule și are o autonomie bună, dându-ți posibilitatea să folosești laptopul pentru 4-5 ore fără a fi nevoie să îl conectezi la priză.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design ultra slim pe alb
  • performanță bună pentru orice tip de activitate
  • sunet de calitate, cu difuzoare ONKYO
  • autonomie bună

Contra:

  • nu are SSD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.3
Conectivitate - 9.1
Performanțe - 9.3

9.2

O alegere puternică

Toshiba Satellite L50-B-25L este un laptop puternic, ce are menirea de a te ajuta în orice activitate, indiferent de cât este de solicitantă.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.