Toshiba Satellite L50-B-25C – laptopul ultra elegant

Toshiba Satellite L50-B-25C pare a fi un laptop creat pentru cei mai pretențioși utilizatori în ceea ce privește designul. Acesta este unul dintre cele mai elegante modele disponibile pe piață, oferind în același timp o performanță bună de lucru. Laptopul poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 2449 lei (verifică preț actualizat). Ratele pentru acesta încep din jurul sumei de 80 de lei. Punctele forte ale modelului sunt designul aparte, aspectul slim, randamentul foarte bun de lucru și calitatea sunetului. Dacă vei extinde memoria RAM, vei beneficia de un dispozitiv cu atât mai performant, pe care vei putea rula chiar și jocuri mai recente. Un punct ceva mai slab este acela că nu există stocare SSD. Trebuie să avem însă în vedere și faptul că SSD-ul se găsește foarte greu în acest nivel de preț.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Designul se remarcă destul de mult în fața celorlalte prin faptul că este disponibil pe alb, iar profilul este unul foarte subțire. Aspectul este unul imaculat, contrastul oferit de literele și cifrele de pe tastatură fiind unul foarte plăcut. Carcasa este alcătuită dintr-un plastic de calitate, iar suprafața acesteia este texturată și mată, pentru a nu reține urmele de degete. Tastatura include și partea numerică, oferind un randament bun pentru calcul și gaming. Clickpad-ul are dimensiunile destul de mari și este prevăzut cu un control multi-touch, putând înlocui cu succes un mouse. Laptopul are dimensiunile de 380 x 23.5 x 259.9 mm și cântăreşte doar 2.2 kg, fiind ușor de purtat într-o geantă.

Poze cu laptopul

Toshiba Satellite L50-B-25C

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul este unul standard, având o diagonală de 15.6 inch și o rezoluție HD de 1366 x 768 pixeli. Vizibilitatea este una destul de bună.

La nivel tehnic, modelul beneficiază mai întâi de un procesor de ultimă generație, un Intel Core i5, 5200U, Broadwell cu o frecvență de 2.2 GHz care poate face boost până la 2.7 GHz atunci când sistemul de operare este suprasolicitat. Multitasking-ul va fi astfel fluid și vei beneficia de susținerea desfășurării unui spectru larg de activități. Procesorul este însoțit de o memorie RAM de 4 GB DDR3 care poate fi extinsă până la 16 GB printr-un slot suplimentar. Nu în ultimul rând, configurația include o placă grafică integrată Intel HD Graphics 5500. Deși este integrată, placa grafică oferă o experiență video destul de impresionantă.

Capacitatea de stocare a laptopului este de 500 GB și este doar de tip HDD, nu există spațiu pe o unitate SSD.

La nivel multimedia, vei găsi un sistem audio care completează experiența de utilizare prin adăugarea unui sunet de calitate superioară. Sunetul este redat prin intermediul unor difuzoare stereo ONKYO, iar la baza acestuia se află tehnologia DTS Sound. Mai sunt disponibile, în același timp, o cameră web HD pentru apelurile video pe Skype, un cititor de carduri care suportă o întreagă serie de formate și o unitate optică DVD RW.

Port-urile sunt dispuse pe părțile laterale. Vei găsi 2 port-uri USB 3.0, 1 port USB 2.0, 1 port de rețea, 1 port VGA și 1 port HDMI. Conexiunea la internet se poate stabili prin Wi-Fi sau prin cablu. Laptopul beneficiază și de tehnologie Bluetooth 4.0.

În ceea ce privește autonomia, modelul este prevăzut cu o baterie Li-ion cu 4 celule care îi oferă un stand-by de până la 6 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • procesor Intel Core i5, Broadwell,
  • portabil,
  • bluetooth

Contra:

  • nu este Full HD,
  • HDD-ul este decât de 500 GB

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9
Conectivitate - 8.7
Performanțe - 9

8.9

O alegere puternică

Toshiba Satellite L50-B-25C este un laptop ce excelează pe partea de putere, încorporând un procesor de ultimă generație, ce îți permite să testezi programe solicitante.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.