Toshiba Satellite L50-B-258 – un laptop iute

Toshiba Satellite L50-B-258 este un laptop cu un design aparte care se mișcă bine în orice tip de utilizare, fiind potrivit pentru studenți, lucrul standard la birou sau vizionarea de filme. Raportul calitate-preț este unul foarte bun. Laptopul poate fi găsit în magazine la prețul de 1699 lei (verifică preț actualizat). Ratele pentru acesta încep din jurul sumei de 55 de lei. Modelul se remarcă prin designul aparte, configurația decentă pentru un utilizator obișnuit, autonomia bună și sunetul de calitate. Având în vedere prețul, dotările sunt destul de atractive, așa că laptopul merită pe deplin achiziția.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Designul face modelul să se remarce în primul rând prin culoare, fiind disponibil pe roșu. Designul “iute” inspiră energie și voie bună. Suprafața este ușor mată, oferind un aspect fin. Modelul este unul slim, carcasa având o grosime considerabil mai mică față de seriile precedente. Notele de negru ale carcasei oferă un aspect elegant. Tastatura include și partea numerică, fiind adaptată pentru calcul sau jocuri. Clickpad-ul este destul de mare și are un control precis. Laptopul are dimensiunile de 380 x 23.5 x 259.9 mm și cântăreşte doar 2.2 kg. Vei putea astfel să îl transporți ușor atunci când ai nevoie de el la cursuri sau la birou.

Poze cu laptopul

Toshiba Satellite L50-B-258

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul este cel obișnuit pentru această categorie, având o diagonală de 15.6 inch și o rezoluție HD de 1366 x 768 de pixeli. Imaginile sunt ok, fără însă să impresioneze.

La partea performaței întâlnim un procesor Intel Pentium Quad Core cu o putere de 2.1 Ghz. Datorită tehnologiei Turbo Boost, puterea poate crește până la 2.6 Ghz atunci când sistemul de operare solicită acest lucru. Placa video este integrată, de tip Intel HD Graphics. Memoria RAM este de 4 GB DDR3 și poate fi extinsă până la 8 GB. Laptopul este iute și la nivelul performanței, mișcându-se cursiv în mai toate activităție. Modelul nu este unul de gaming, dar vei putea rula jocuri fără prea multe cerințe grafice.

Capacitatea de stocare a laptopului este de 500 GB, fiind una suficientă pentru filme, programe, fotografii, muzică, jocuri etc. Modelul este livrat cu Free DOS.

La nivel multimedia, producătorul a acordat atenție în primul rând sunetului. Astfel, sistemul audio este dotat cu difuzoare ONKYO și are la bază tehnologia DTS Sound. Mai sunt disponibile o cameră web HD pentru apelurile video pe Skype, un cititor de carduri care citește o întreagă serie de formate și o unitate optică DVD RW.

În ceea ce privește port-urile, le vei găsi pe toate cele standard, putându-te conecta la orice dispozitiv extern. Ai la dispoziție 2 port-uri USB 2.0, 1 port USB 3.0 pentru o viteză de transfer superioară, 1 port de rețea, 1 port VGA și 1 port HDMI. Conexiunea la internet se poate stabili prin Wi-Fi sau prin cablu. Laptopul beneficiază și de tehnologie Bluetooth 4.0.

Autonomia este susținută de o baterie Li Ion cu 4 celule, așa că randamentul este unul destul de bun. Vei putea folosi laptopul până la 4 ore fără a fi nevoie să îl conectezi la priză.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • preț decent,
  • bluetooth

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.5
Conectivitate - 8.7
Performanțe - 8.4

8.5

O alegere accesibilă

Toshiba Satellite L50-B-258 este un laptop cu un aspect plăcut, ce se va potrivi utilizatorilor fără prea mari pretenții în ceea ce privește puterea.

Vezi detalii
User Rating: 5 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.