Toshiba Satellite L50-B-1VP – laptopul cu un raport calitate-preț bun

Toshiba este unul dintre cei mai mari producători de laptopuri de pe piață, iar atenția acordată de aceștia fiecărei categorii de produse este renumită. Este de remarcat faptul că modelele lor mid-level sunt foarte atractive și au prețuri accesibile. Din această categorie face parte și Toshiba Satellite L50-B-1VP, pe care îl poți găsi la prețul de aproximativ 1650 lei (verifică preț actualizat). Raportul calitate-preț este unul foarte bun, modelul remarcându-se printr-un design atractiv, un ecran HD generos, o configurație care să permită desfășurarea unei serii largi de activități, o conectivitate extinsă și o autonomie bună. Laptopul este astfel potrivit pentru orice tip de utilizator, de la studenți și până la persoanele care lucrează la birou sau cele care își doresc un astfel de dispozitiv pentru activitățile de rutină și relaxare de acasă.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Designul modelului este modern și elegant, la o primă vedere remarcându-se aspectul slim și imaculat, întrucât carcasa este în totalitate albă. Laptopul are linii fine și marginile rotunjite, iar carcasa este alcătuită dintr-un plastic de calitate. Suprafața carcasei este mată și texturată, ținând astfel urmele de degete la distanță. Tastatura este tot albă și are inclusă și partea numerică, aducând un plus pentru gameri. Clickpad-ul este destul de mare și are un sistem multitouch. Laptopul are dimensiunile de 380 x 259.9 x 23.5 mm și cântăreşte doar 2.2 kg.

Poze cu laptopul Toshiba Satellite L50-B-1VP

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 15.6 inch și oferă o vizibilitate foarte bună. Rezoluția este HD, de 1366 x 768 de pixeli, iar detaliile sunt completate de tehnologia TruBrite, rezultatul constând în imagini strălucitoare, pline de viață și foarte clare.

La nivel tehnic, modelul este dotat în primul rând cu un procesor Intel Pentium N3530 cu 4 nuclee și o frecvență de 2.16 Ghz. Datorită tehnologiei Turbo Boost 2, procesorul poate genera o putere suplimentară de până la 2.6 Ghz atunci când sistemul de operare solicită acest lucru. Procesorul este însoțit de o memorie RAM DDR3 de 4 GB cu o capacitate de extindere până la 8 GB și o placă grafică integrată Intel HD Graphics. Laptopul stă la dispoziția utilizatorului pentru o serie largă de activități, de la cele de rutină până la cele de lucru sau de relaxare. Capacitatea de stocare a laptopului este de 500 GB, existând suficient de mult spațiu pentru filme, jocuri, muzică, programe etc.

La nivelul dotărilor multimedia, Toshiba Satellite L50-B-1VP dispune de un sunet de calitate superioară certificat prin configurația Skullcandy. Aceasta beneficiază de tehnologia DTS Sound și difuzoare stereo ONKYO. Sunetul este echilibrat și are efect surround. De asemenea, mai este disponibilă o cameră web HD cu microfon integrat pentru convorbiri video. În plus, mai dispune și de o unitate optică DVD RW.

Laptopul are o conectivitate extinsă, fiind dotat cu 2 port-uri USB 3.0, 1 port USB 2.0, 1 port de rețea, VGA și 1 port HDMI. Conexiunea la internet se poate stabili prin Wi-Fi sau prin cablu. Laptopul beneficiază și de tehnologie Bluetooth 4.0.

În ceea ce privește autonomia, laptopul este prevăzut cu o baterie Li-ion cu 4 celule. Astfel, autonomia de lucru ajunge până la 6 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • desigm elegant,
  • tastatură chiclet,
  • bluetooth

Contra:

  • rezoluția nu este Full HD,
  • capacitatea hard disk-ului putea fi mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Conectivitate
Performanțe

Toshiba Satellite L50-B-1VP este un laptop cu specificații decente, potrivite unui elev sau student, ce își dorește să învețe, dar să se și relaxeze din când în când.

User Rating: 4.55 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.