Toshiba Satellite L50-B-1K4 – laptopul Intel Core i7

Dacă îți dorești să schimbi sistemul destkop cu un laptop, este important să alegi un model care să poată înlocui cu succes sistemul pe toate nivelurile. Pentru aceasta ai nevoie de o configurație care să concureze fără probleme cu orice computer clasic. O astfel de configurație este propusă de Toshiba în cazul modelului  Toshiba Satellite L50-B-1K4. Laptopul poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 3299 lei (verifică preț actualizat). Având în vedere dotările performante chiar și în fața un sistem desktop, raportul calitate-preț este unul dintre cele mai bune de pe piață. Laptopul se remarcă prin procesorul Intel Core i7, ecranul Full HD, placa video dedicată și autonomia ridicată, oferind astfel un pachet complet pentru cei care vor să schimbe sistemul desktop cu unul portabil.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Designul laptopului se remarcă prin aspectul minimalist. Astfel, laptopul este în totalitate negru și este foarte subțire. Carcasa este alcătuită dintr-un plastic de calitate și are capacul și suprafața de sprijin pentru mâini mate și texturate, astfel încât să nu fie păstrate urmele de degete. Tastatura are inclusă și partea numerică, fiind astfel utilă pentru gaming. Clickpad-ul este generos, precis și sensibil la atingere. Laptopul are dimensiunile de 380 x 23.5 x 259.9 mm și cântăreşte doar 2.2 kg.

Poze cu laptopul Toshiba Satellite L50-B-1K4

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul laptopului este unul dintre punctele sale forte. Acesta are o diagonală de 15.6 inch și o rezoluție Full HD de 1920 x 1080 de pixeli. Ecranul beneficiază de tehnologie IPS, oferind astfel unghiuri de vizibilitate foarte bune și culori strălucitoare. Tehnologia TruBrite contribuie la redarea unor imagini pline de viață.

La nivel tehnic, laptopul este dotat cu un procesor Intel Core i7 cu o frecvență de 2 Ghz. Prin tehnologia Turbo Boost 2, procesorul poate genera o putere suplimentară de până la 3.1 Ghz atunci când sistemul de operare solicită acest lucru. Procesorul este însoțit de o memorie RAM DDR3 de 8 GB cu o capacitate de extindere până la 16 GB printr-un slot suplimentar. Pentru a completa configurația performantă, laptopul dispune și de o placă video dedicată AMD Radeon R5 M260 care funcționează pe baza tehnologiei AMD Enduro. Prin urmare, device-ul poate să ruleze orice programe și jocuri, inclusiv dintre cele cu cerințe grafice mai avansate.

Capacitatea de stocare a laptopului este de 1 TB, existând suficient de mult spațiu pentru a păstra filme, jocuri, programe etc.

La nivel multimedia se remarcă, în primul rând, sistemul audio de calitate superioară. Acesta are la bază difuzoarele stereo certificate ONKYO și tehnologia DTS Sound. Laptopul mai are o cameră web HD cu microfon integrat și permite, astfel, desfășurarea convorbirilor Skype la un nivel calitativ înalt. În plus, mai sunt disponibile un DVD RW și un cititor de carduri SD.

La nivelul conectivității întâlnim 2 port-uri USB 3.0, 1 port USB 2.0, 1 port de rețea și 1 port HDMI. Conexiunea la internet se poate stabili prin Wi-Fi sau prin cablu. Toshiba Satellite L50-B-1K4 beneficiază și de tehnologie Bluetooth 4.0.

În ceea ce privește autonomia, laptopul este prevăzut cu o baterie Li-ion cu 4 celule care oferă o autonomie de până la 6 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • procesor Intel Core i7, Haswell,
  • 8 GB RAM,
  • HDD de 1 TB,
  • Full HD

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Conectivitate
Performanțe

Toshiba Satellite L50-B-1K4 este un laptop portabil, ce încorporează o serie de specificații complexe, ce susțin activitatea office, dar și un gaming ocazional.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.