Toshiba Satellite L50-B-1K2 – laptopul performant la preț bun

Îți dorești un laptop nou care să îți sprijine toate activitățile și să te mențină conectat în orice moment la rețelele de socializare, prieteni sau știri? Atunci modelul Toshiba Satellite L50-B-1K2 ar putea fi o opțiune perfectă pentru tine. Prețul său este de aproximativ 2099 lei (verifică preț actualizat). Raportul calitate-preț este unul bun, modelul reușind să  fie util pentru toate tipurile de activități și remarcându-se mai ales prin designul aparte, ecranul HD generos, procesorul performant și conectivitatea ridicată.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

La nivelul designului, modelul se remarcă în primul rând prin culoare și aspectul slim. Carcasa este albă în întregime, un lucru destul de rar întâlnit și care face dispozitivul să se distingă de celelalte. Carcasa este alcătuită dintr-un plastic de calitate superioară și are suprafață mată și texturată. Aspectul slim oferă o eleganță și o portabilitate ridicată. Tastatura include și partea numerică, iar tastele oferă o experiență confortabilă de scris datorită prizei scurte. Clickpad-ul este prevăzut cu un sistem multitouch pentru gesturi și este destul de mare, înlocuind cu succes mouse-ul. Laptopul are dimensiunile de 380 x 259.9 x 23.5 mm și o greutate de doar 2.2 kg, fiind unul portabil.

Poze cu laptopul Toshiba Satellite L50-B-1K2

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul este de tip LED și are o diagonală de 15.6 inch, oferind o vizibilitate foarte bună. Rezoluția HD este de 1366 x 768 de pixeli. Datorită sistemului TruBrite, ecranul redă imagini strălucitoare și pline de viață.

La nivel tehnic, laptopul se remarcă printr-o serie de dotări care permit utilizarea pentru orice activitate, de la cele comune precum navigarea pe internet, vizionarea de filme sau lucrul în diferite programe și până la gaming. Toshiba Satellite L50-B-1K2 este dotat cu un procesor Intel Core i5 cu o frecvență de 1.7 Ghz. Prin tehnologia Turbo Boost, procesorul poate să distribuie o putere suplimentară atunci când sistemul de operare are nevoie, ajungând la o frecvență de 2.7 Ghz. Procesorul este însoțit de o memorie RAM DDR3 de 4 GB cu o capacitate de extindere până la 16 GB și o placă video integrată Intel HD Graphics 4400.

Capacitatea de stocare a HDD-ului este de 500 GB, existând astfel suficient de mult spațiu pentru filme, jocuri, muzică, programe etc.

În ceea ce privește dotările multimedia, se remarcă în primul rând sistemul audio certificat. Acesta folosește difuzoare ONKYO și tehnologia superioară DTS Sound. Sunetul este clar, distins, puternic și are efect surround. Modelul mai beneficiază de o cameră web HD cu microfon integrat pentru convorbiri pe Skype. Sunt disponibile, în același timp, și o unitate optică DVD RW și un cititor de carduri care suportă modele SD, SDHC, SDXC și MC.

La nivelul conectivității, dispozitivul stă foarte bine, beneficiind de 2 port-uri USB 3.0, 1 port USB 2.0, 1 port de rețea, VGA și 1 port HDMI. Conexiunea la internet se poate stabili prin Wi-Fi sau prin cablu. În plus, datorită tehnologiei Bluetooth 4.0, este posibilă conectarea la dispozitive care folosesc aceeași tehnologie pentru transferul de fișiere. Printre aceste dispozitive se numără tabletele, smartphone-urile, camerele foto etc.

Laptopul are o baterie Li-ion cu 4 celule, ce face ca autonomia de lucru să ajungă până la 6 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • procesor Intel Core i5, Haswell,
  • tastatură chiclet,
  • bluetooth

Contra:

  • rezoluția nu este Full HD,
  • capacitatea hard disk-ului putea fi mai mare

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Conectivitate
Performanțe

Toshiba Satellite L50-B-1K2 este un laptop cu un procesor puternic, ce face față fără probleme și activităților mai solicitante.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.