Toshiba Satellite L50-B-1DM – laptopul performant și atractiv

Dacă îți dorești un laptop nou care să fie performant și, în același timp, să aibă un design aparte, s-ar putea ca modelul Toshiba Satellite L50-B-1DM să îți atragă atenția. Toshiba este unul dintre cei mai importanți producători de laptopuri, așa că alegerea este una bine argumentată. Prețul său este de aproximativ 2300 lei (verifică preț actualizat). Având în vedere că avem de-a face cu un laptop de renume, cu dotări performante și o portabilitate ridicată, raportul calitate-preț este unul avantajos.

LAptopul Toshiba poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

La nivelul designului laptopul se remarcă, în primul rând, prin culoare, fiind disponibil pe alb, ceea ce în momentul actual este mai rar întâlnit. Are carcasa alcătuită dintr-un plastic de calitate superioară și are întreaga suprafață mată și texturată, asigurându-se astfel faptul că amprentele și urmele nu rămân păstrate. Logo-ul Toshiba este plasat discret pe exterior, în partea de sus a capacului, și se mai întâlnește o dată în interior, la baza ecranului.

Laptopul se mai remarcă printr-un aspect perfect slim, fiind un model extrem de subțire. Tastatura este completă, incluzând și partea numerică. Tastele sunt plate, fără ramă, oferind o experiență de scriere foarte plăcută. Clickpad-ul este generos și prevăzut cu un sistem multi-touch pentru gesturi. Laptopul are dimensiunile de 380 x 23.5 x 259.9 mm și o greutate de doar 2.2 kg, fiind un model foarte portabil, ideal pentru transportul la birou, cursuri sau pentru lucrul în oraș.

Poze cu laptopul Toshiba Satellite L50-B-1DM

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul laptopului are o diagonală de 15.6 inch, oferind o vizibilitate foarte bună. Datorită sistemului TruBrite displayul redă imagini strălucitoare și pline de viață. Rezoluția HD este de 1366 x 768 de pixeli. Datorită tehnologiei Resolution+, calitatea conținutului video sau a fotografiilor este îmbunătățită în timp real.

La nivel tehnic, laptopul se remarcă printr-o serie de dotări care permit utilizarea pentru orice activitate, începând cu cele de rutină și ajungând la cele mai pretențioase din punctul de vedere al cerințelor grafice. Laptopul este dotat cu un procesor Intel Core i3 cu o frecvență de 1.7 Ghz. Acestuia i-a fost alăturată o memorie RAM DDR3 de 6 GB, cu o capacitate de extindere până la 16 GB. Un avantaj foarte important oferit, este placa video dedicată AMD Radeon R7 M260. Aceasta permite rularea programelor grafice avansate fără probleme. Capacitatea de stocare a HDD-ului este de 1TB, existând astfel foarte mult spațiu pentru filme, jocuri, muzică, programe etc.

În ceea ce privește dotările multimedia, merită menționat în primul rând sistemul audio de calitate superioară. Acesta folosește tehnologia certificată Skullcandy, difuzoare ONKYO și tehnologia DTS Sound. Sunetul este amplu și are efect surround. Laptopul mai beneficiază de o cameră web HD cu microfon integrat, așa că permite desfășurarea calitativă a convorbirilor pe Skype. Laptopul dispune și de un DVD RW și un cititor de carduri SD care suportă modelele SD, Mini SD, Micro SD, SDHC, SDXC și MMC.

La nivelul conectivității, Toshiba Satellite L50-B-1DM beneficiază de 2 port-uri USB 3.0, 1 port USB 2.0, 1 port de rețea și 1 port HDMI care permite conectarea la un ecran mai mare precum cel al unui televizor sau la un proiector video. Conexiunea la internet se poate stabili prin Wi-Fi sau prin cablu. În plus, datorită tehnologiei Bluetooth 4.0, laptopul poate transfera fișiere multimedia pe și de pe dispozitive precum tablete, smartphone-uri, camere foto etc.

Dispozitivul Toshiba are o baterie Li-ion cu 6 celule și o autonomie de până la 6 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • procesor Intel Core i3, Haswell,
  • autonomie de până la 6 ore,
  • memorie RAM de 6 GB,
  • HDD de 1TB,
  • placă video dedicată

Contra:

  • rezoluția nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Conectivitate
Performanțe

Toshiba Satellite L50-B-1DM este un laptop bine dotat din punct de vedere tehnic, ce se bucură de un design elegant și modern.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.