Toshiba Satellite L50-B-1DH – laptopul care te ține conectat

În ultima perioadă, prețurile laptopurilor au scăzut destul de mult, modelele performante fiind astfel disponibile la prețuri accesibile. Fie că ai nevoie de un laptop pe care să îl porți cu tine peste zi, fie că ai nevoie de unul pe care să îl folosești acasă, Toshiba Satellite L50-B-1DH te va menține întotdeauna conectat. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1800 lei (verifică preț actualizat). Dacă vrei să cumperi modelul în rate, acestea încep din jurul sumei de 61 de lei. Deviceul este potrivit pentru un utilizator aflat în mișcare pe parcursul zilei sau pentru un utilizator care vrea să îl folosească pentru activități de rutină precum navigarea pe internet, vizionarea de filme etc. 

Modelul Toshiba îl vei putea găsi de asemeni și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

La nivelul designului, laptopul se distinge printr-un aspect foarte slim. Putem observa astfel că producătorul a acordat o atenție ridicată portabilității. Modelul este disponibil pe alb și are un aspect foarte “curat”. Chiar și logo-ul Toshiba este plasat discret. Carcasa este alcătuită dintr-un plastic calitativ, cu suprafața mată și texturată. Tastatura include și tastele numerice, fiind utilă pentru persoanele care lucrează cu cifre sau pentru cele care se joacă. Clickpad-ul este generos și recunoaște o serie întreagă de gesturi, astfel încât laptopul să poată fi controlat ușor fără mouse. Laptopul are dimensiunile de 380 x 23.5 x 259.9 mm și o greutate de doar 2.2 kg, ceea ce arată din nou importanța acordată portabilității.

Poze cu laptopul Toshiba Satellite L50-B-1DH

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul laptopului are o diagonală de 15.6 inch, fiind unul destul de generos. Are o rezoluție HD de 1366 x 768 de pixeli. Prin intermediul tehnologiei Resolution+, displayul îmbunătățește calitatea videoclipurilor și fotografiilor în timp real.

La nivelul performanțelor tehnice, laptopul este dotat cu un procesor Intel Core i3 cu o frecvență de 1.7 Ghz. Acesta este însoțit de o memorie RAM DDR3 de 4 GB cu o capacitate de extindere până la 16 GB printr-un slot suplimentar și o placă video integrată Intel HD Graphics 4400. Deviceul este potrivit pentru utilizarea zilnică, vizionarea de filme, navigarea pe internet etc. Capacitatea de stocare a datelor este de 500 GB, existând de altfel suficient de mult spațiu pentru filme, jocuri, muzică, programe etc.

La nivelul dotărilor multimedia, Toshiba Satellite L50-B-1DH dispune de un sunet de calitate superioară, asigurat de tehnologia DTS Sound și susținut de difuzoarele certificate ONKYO. Sunetul este puternic, clar și bogat, completând perfect experiența de vizionare. Laptopul beneficiază de o cameră web HD cu microfon integrat, făcând astfel posibile convorbirile pe Skype. De asemeni mai dispune și de un DVD RW și un cititor de carduri SD care suportă modelele SD, Mini SD, Micro SD, SDHC, SDXC și MMC.

Laptopul are o conectivitate extinsă, oferind 2 port-uri USB 3.0, 1 port USB 2.0, 1 port de rețea și 1 port HDMI. Port-ul HDMI permite conectarea la televizoare sau ecrane mai mari și redarea pe acestea a conținutului video 4k ce poate fi stocat pe laptop. Conexiunea la internet se poate stabili prin Wi-Fi sau prin cablu. În plus, datorită tehnologiei Bluetooth 4.0, laptopul poate comunica fără cablu cu alte dispozitive și poate transfera fișiere multimedia.

Laptopul este prevăzut cu o baterie Li-ion cu 4 celule și are o autonomie de până la 6 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • procesor Intel Core i3, Haswell,
  • autonomie de până la 6 ore,
  • portabil

Contra:

  • rezoluția nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Conectivitate
Performanțe

Toshiba Satellite L50-B-1DH este un laptop portabil, extrem de elegant, ce te va captiva prin specificații destul de bune, pentru care nu vei fi nevoit să scoți din buzunar o sumă impresionantă.

User Rating: 3.7 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.