Toshiba Satellite L50-B-1CE – laptopul cu personalitate bun la toate

Dacă îți dorești un laptop care să debordeze de energie și să se miște cursiv în orice program și chiar și în multitasking, atunci merită să arunci o privire asupra modelului Toshiba Satellite L50-B-1CE, ce poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 2099 lei (verifică preț actualizat). Modelul are un raport calitate-preț foarte bun. Acesta este potrivit atât pentru studenți, cât și pentru cei care lucrează la birou sau își doresc un dispozitiv de încredere pentru distracție și joacă. Laptopul se remarcă prin designul jucăuș, procesorul puternic și configurația care permite desfășurarea cu succes a tuturor activităților, precum și prin sistemul audio performant.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Designul acestuia este în ton cu dotările și personalitatea debordantă, fiind disponibil pe roșu și ieșind astfel din tipare. Carcasa este alcătuită dintr-un plastic de calitate superioară și are un aspect foarte elegant. Tastatura este compactă și completă, incluzând și partea numerică. Clickpad-ul este dotat cu un sistem multi-touch și este destul de mare, oferind un control rapid și precis. Dimensiunile laptopului sunt de 380 x 23.5 x 259.9 mm, iar greutatea acestuia este de 2.2 kg, așa că îl vei putea transporta ușor peste zi sau în călătorii. Profilul este unul extrem de subțire, diferența față de modelele anterioare fiind una foarte vizibilă.

Poze cu laptopul

Toshiba Satellite L50-B-1CE

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul nu atrage atenția, fiind unul standard, cu o diagonală 15.6 inch și o rezoluție de 1366 x 768 de pixeli. Imaginile au totuși o vizibilitate foarte bună.

Dotările tehnice sunt cele care scot laptopul în evidență. Astfel, acesta beneficiază de un procesor Intel Core i3 cu o putere de 1.7 Ghz. Datorită tehnologiei Turbo Boost procesorul poate crește puterea atunci când sistemul de operare are nevoie de susținere suplimentară. Procesorul este însoțit de o memorie RAM de 4 GB DDR3 ce poate fi extinsă până la 16GB printr-un slot suplimentar și o placă video integrată Intel HD Graphics 4400. Vei beneficia astfel de o experiență foarte cursivă în orice activitate, de la cele de rutină precum navigarea web, lucrul în diferite programe sau vizionarea de filme, și până la cele cu cerințe mai avansate.

Capacitatea de stocare a HDD-ului este de 500 GB. Există astfel suficient spațiu pentru filme, jocuri, programe etc.

La nivel multimedia, modelul beneficiază de un sistem audio HD cu calitate certificată. Astfel, difuzoarele Onkyo Skullcandy redau un sunet foarte puternic. La baza acestuia se află și tehnologia DTS Sound. Mai sunt disponibile o cameră web Acer Crystal Eye HD, un cititor de carduri SD și o unitate optică DVD RW.

Port-urile sunt toate cele standard, așa că vei putea conecta laptopul la orice dispozitiv extern. Ai a dispoziție 2 port-uri USB 2.0 și 1 port USB 3.0 pentru transferul de date,  1 port HDMI și 1 port VGA pentru conectarea video și 1 port de rețea. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau Wi-Fi. Laptopul poate comunica și prin tehnologie Bluetooth 4.0.

În ceea ce privește autonomia, modelul este dotat cu o baterie Li Ion cu 4 celule care oferă o autonomie de aproximativ 4 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • procesor Intel Core i3, Haswell
  • preț decent
  • autonomie de până la 6 ore,

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.4
Conectivitate - 8.1
Performanțe - 8.1

8.2

O alegere accesibilă

Toshiba Satellite L50-B-1CE este un laptop ce asigură un raport calitate-preț avantajos celor ce își doresc un device pentru activități uzuale.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.