Toshiba Satellite L50-B-1CD – laptopul slim elegant

Dacă îți dorești un laptop nu doar performant, care să îți permită desfășurarea cu succes a activităților de zi cu zi, dar să aibă și un design aparte, atunci modelul Toshiba Satellite L50-B-1CD ar putea fi cel potrivit pentru tine. Laptopul poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 2049 lei (verifică preț actualizat). Dacă vrei să cumperi modelul în rate, acestea încep din jurul sumei de 70 de lei. Laptopul are un raport bun calitate-preț, remarcându-se prin design-ul aparte, procesorul Intel Core i3, autonomia ridicată și conectivitatea extinsă. Acestea fac laptopul în același timp ultra portabil, fiind ideal pentru a fi purtat alături de tine pe parcursul zilei.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

La nivelul designului, laptopul se distinge printr-un aspect slim care îl face atractiv și, în același timp, extrem de portabil. Laptopul este disponibil pe alb și are carcasa alcătuită dintr-un plastic calitativ, cu suprafața mată și texturată, astfel încât urmele de degete să nu rămână păstrate. Având în vedere că modelele pe alb sunt destul de rare, laptopul se distinge ușor față de celelalte modele. Tastatura include și tastele numerice, fiind completă și utilă pentru persoanele care desfășoară activități de office sau gaming. Touchpad-ul este dotat cu un sistem multi-touch și recunoaște o serie întreagă de gesturi, fiind precis și sensibil la atingere. Laptopul are dimensiunile de 380 x 23.5 x 259.9 mm și o greutate de doar 2.2 kg. Prin urmare poate fi transportat ușor într-o geantă pe tot parcursul zilei.

Poze cu laptopul Toshiba Satellite L50-B-1CD

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul laptopului are o diagonală de 15.6 inch și o rezoluție HD de 1366 x 768 de pixeli. Datorită tehnologiei Resolution+, calitatea videoclipurilor și fotografiilor este îmbunătățită în timp real.

La nivelul performanțelor tehnice, laptopul este dotat cu un procesor Intel Core i3 cu o frecvență de 1.7 Ghz. Dotările tehnice sunt completate de o memorie RAM DDR3 de 4 GB cu o capacitate de extindere până la 16 GB printr-un slot suplimentar și o placă video integrată Intel HD Graphics 4400. Capacitatea de stocare a laptopului este de 500 GB, existând de altfel suficient spațiu pentru filme, jocuri, muzică, programe etc.

La nivelul dotărilor multimedia, Toshiba Satellite L50-B-1CD dispune de difuzoare integrate cu certificare de calitate.  Sunetul are astfel o calitate superioară, completând cu succes experiența de utilizare. Laptopul mai beneficiază de o cameră web HD cu microfon integrat pentru apeluri video pe Skype sau pe Yahoo. Laptopul dispune și de un DVD RW și un cititor de carduri SD care suportă modelele SD, SDXC și SDHC.

În ceea ce privește conectivitatea, se remarcă 2 port-uri USB 3.0, 1 port USB 2.0, 1 port de rețea, 1 port VGA și 1 port HDMI. Conexiunea la internet se poate stabili prin Wi-Fi sau prin cablu, viteza fiind întotdeauna una de calitate. În plus, datorită tehnologiei Bluetooth 4.0, deviceul poate comunica fără cablu cu alte dispozitive și poate transfera fișiere multimedia. Astfel, vei putea transfera fără cablu fotografii direct de pe camera foto, smartphone sau tabletă.

Referitor la autonomie, laptopul este prevăzut cu o baterie Li-ion cu 4 celule care oferă o autonomie de lucru de până la 6 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • procesor Intel Core i3, Haswell,
  • preț accesibil,
  • autonomie de până la 6 ore,
  • portabil

Contra:

  • rezoluția nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Conectivitate
Performanțe

Toshiba Satellite L50-B-1CD este un laptop cu specificații medii, ce se va descurca excelent pentru o utilizare office, multimedia și nu se va face de râs în ceea ce privește jocurile.

User Rating: 4.05 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.