Toshiba Satellite L50-B-160 – cu procesor Haswell

Vechiul laptop a început să cam obosească, iar acest aspect afectează productivitatea? Poate ar fi timpul să îl schimbi cu unul, dotat cu o “inimă” ceva mai puternică. Un model interesant din acest punct de vedere consider că este laptopul Toshiba Satellite L50-B-160. Are un preț de aproximativ 2200  lei (verifică preț actualizatși încorporează un procesor de ultimă generație, precum și alte specificații extraordinare.

Laptopul Toshiba mai poate fi găsit și în oferta Evomag.

Ca și aspect, modelul Satellite L50-80 este conceput într-un stil modern, ultrasubțire, cu o greutate de doar 2,2 kg, ceea ce îi conferă portabilitate. De acum vei putea lua laptopul cu tine în orice locație. Confortul utilizatorului este în prim plan când facem referire la acest model, mai exact dispune de o tastatură ergonomică, cu taste plate, fără ramă, dar și de un touchpad destul de mare, comparativ cu modelele clasice. Mai mult de atât tastatura antistropi are tastele bine distanțate, ceea ce îți asigură acuratețe în tastare, dar și o întreținere mai ușoară a sa(praful dintre taste poate fi șters cu ușurință). Pentru activitățile office, tastatura numerică este binevenită, eficientizează munca fiecărui utilizator.

Deși mulți se feresc de device-urile realizate pe alb, datorită faptului că praful ar fi mai evident pe această nuanță, ei bine printr-o simplă comparație se poate remarca contrariul acestei teorii. Astfel că nu ar fi rău să dai o șansă laptopurilor albe, care după părerea mea sunt mult mai elegante decât cele pe negru.

Poze cu laptopul Toshiba Satellite L50-B-160

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Toshiba Satellite L50-B-160 este animat de un procesor Intel Core i5, 4500U, un procesor Haswell, cu 2 nuclee, ce funcționează la o frecvență de 1,6 GHz. Chiar dacă în primă fază ai impresia că viteza de procesare este prea mică pentru nevoile tale, nu te speria, aceasta este utilizată pentru aplicațiile mai puțin solicitante, însă când vine vorba de activități ce presupun o grafică solicitantă, frecvența ajunge până la 2,6 GHz. Această performanță este posibilă prin tehnologia Turbo Boost.

Memoria RAM este de 4 GB DDR3, suficientă pentru un utilizator fără prea mari pretenții, dar având un singur slot ocupat din cele două disponibile, laptopul Toshiba poate suferi un upgrade de până la 16 GB, astfel încât să îl mulțumească chiar și pe cei mai pretențioși. În ceea ce privește capacitatea de stocare a datelor pot spune că mi-ar fi plăcut să văd un SSD în locul HDD-ului de 500 GB, dar probabil am fi discutat de un preț mult mai mare.

Placa video integrată este un model Intel HD Graphics 4400 ce recomandă utilizarea laptopului îndeosebi pentru activitatea office, dar nu se face de râs nici în ceea ce privește partea de gaming. Totuși nu te hazarda să testezi jocurile cu o grafică avansată, pentru ele se recomandă mai degrabă un laptop cu placă video dedicată.

Conectivitatea este întreținută de o gamă destul de variată și bogată, unde vei găsi: un DVD RW, o cameră WEB HD, un cititor de carduri, un port HDMI, un port USB 2.0, 2 porturi USB 3.0 și bluetooth. Cu ajutorul tehnologiei Wi-Fi Certified Miracast vei putea partaja conținutul între dispozitive, spre exemplu între televizoare și proiectoare.

Sunetul este întreținut de tehnologia DTS Sound, ce oferă un sunet mult mai amplu, mult mai profund și mai vibrant, ce îți vor asigura momente incredibile de relaxare atunci când vei urmări un film, un videoclip sau când vei asculta muzică.

Ecranul este același model pe care îl vei întâlni la marea majoritate a modelelor, prin urmare nu are rost să dezbatem acest punct. Este bine de știut faptul că autonomia laptopului ajunge până la 6 ore, ceea ce înseamnă suficient de mult încât să nu ai grija firului de alimentare tot timpul.

Păreri pro şi contra

Pro

  • procesor Intel Core i5, Haswell,
  • design elegant,
  • autonomie mare,
  • HDMI,
  • USB 3.0

Contra:

  • capacitatea hard disk-ului este mică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Conectivitate

Toshiba Satellite L50-B-160 este un laptop cu un procesor de ultimă generație, ce te va ajuta să îți organizezi activitatea de zi cu zi mult mai bine.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.