Toshiba Satellite L50-B-11M – laptopul Intel Core i5

Pentru persoanele active, aflate mereu în mișcare pe parcursul zilei, laptopul reprezintă un dispozitiv extrem de util. Indiferent dacă este vorba de realizarea de prezentări, lucrul la birou, notarea cursurilor sau folosirea pentru distracție, laptopul se dovedește mult mai ofertant decât majoritatea celorlalte dispozitive portabile. Acesta este și cazul modelului Toshiba Satellite L50-B-11M care reprezintă o adevărată resursă pentru productivitate. Laptopul poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 2349 lei (verifică preț actualizat). Raportul calitate-preț al laptopului este unul foarte bun, acesta remarcându-se printr-un design atractiv și portabil, un procesor Intel i5, placa video dedicată și ecranul HD. Configurația face laptopul potrivit pentru orice tip de utilizator, atât pentru cei mai puțin pretențioși, cât și pentru cei interesați de lucru și o performanță mai bună.

Designul laptopului se remarcă prin aspectul slim și aspectul alb imaculat. Carcasa este alcătuită dintr-un plastic de calitate și are suprafața mată și texturată, pentru a ține urmele la distanță și a oferi mai mult confort la tastare în sensul că mâna transpiră mult mai greu pe acest tip de surafață. Tastatura este și ea albă și are inclusă și partea numerică. Clickpad-ul este generos, precis și sensibil la atingere, recunoscând o gamă largă de gesturi și mișcări ale degetelor. Laptopul are dimensiunile de 380 x 23.5 x 259.9 mm și cântăreşte doar 2.2 kg, având o portabilitate ridicată.

Poze cu laptopul Toshiba Satellite L50-B-11M

 

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul laptopului are o diagonală de 15.6 inch și o rezoluție HD de 1366 x 768 de pixeli. Tehnologia TruBrite contribuie la redarea unor imagini strălucitoare și pline de viață.

La nivel tehnic, laptopul este dotat cu un procesor Intel Core i5 cu o frecvență de 1.6 Ghz. Prin tehnologia Turbo Boost 2 procesorul poate genera o putere suplimentară de până la 2.6 Ghz atunci când sistemul de operare solicită acest lucru. Procesorul este însoțit de o memorie RAM DDR3 de 4 GB cu o capacitate de extindere de până la 16 GB printr-un slot suplimentar. Pentru a completa configurația performantă, laptopul dispune și de o placă video dedicată AMD Radeon R5 M230, putând astfel să ruleze și programe și jocuri cu cerințe grafice mai avansate.

Capacitatea de stocare a laptopului este de 750 GB, fiind destul de mare pentru a păstra filme, jocuri, programe etc.

Toshiba Satellite L50-B-11M stă bine și la nivel multimedia. În primul rând, e de remarcat sistemul audio de calitate superioară certificată. La baza acestuia se află tehnologia DTS Sound și difuzoare stereo ONKYO. Apoi, laptopul are o cameră web HD cu microfon integrat și permite, astfel ,desfășurarea convorbirilor Skype. În plus, mai sunt disponibile un DVD RW și un cititor de carduri SD.

Laptopul oferă o conectivitate foarte bună,  fiind dotat cu 2 port-uri USB 3.0, 1 port USB 2.0, 1 port de rețea și 1 port HDMI. Conexiunea la internet se poate stabili prin Wi-Fi sau prin cablu. Laptopul beneficiază și de tehnologie Bluetooth 4.0.

În ceea ce privește autonomia, laptopul este prevăzut cu o baterie Li-ion cu 4 celule și poate rezista până la 6 ore fără a fi conectat la priză.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • procesor Intel Core i5, Haswell,
  • HDD de 750 GB,
  • autonomie de până la 6 ore

Contra:

  • rezoluția nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Conectivitate
Performanțe

Toshiba Satellite L50-B-11M este un laptop cu un design spectaculos, dar vine echipat și cu o configurație bine pusă la punct.

User Rating: 2.42 ( 3 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.