Toshiba Satellite Click 2 Pro P30W-B-10F – ultrabook-ul convertibil

Toshiba Satellite Click 2 Pro P30W-B-10F  este acel dispozitiv ideal pentru a fi luat în călătorii și purtat peste tot pe parcursul zilei. Portabilitatea nu este singurul său punct forte, acesta remarcându-se în același timp prin dotări performante și mai ales prin faptul că poate fi folosit atât ca ultrabook, cât și ca tabletă. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 4999 lei (verifică preț actualizat). Prețul este unul decent dacă avem în vedere faptul că dispozitivul este convertibil și beneficiază de dotări performante impresionante pentru fiecare dintre modalitățile de utilizare.

Ultrabook-ul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Ultrabook-ul atrage încă de la prima vedere prin designul ultra slim și materialele de calitate. Modelul este alcătuit din aluminiu și este disponibil pe argintiu. Tastatura este detașabilă, așa că ecranul poate fi folosit pe post de tabletă. Prin apăsarea unui buton beneficiezi astfel de un alt dispozitiv. Tastatura este compactă și ergonomică, oferind o experiență de scriere foarte confortabilă. În plus, tastatura este retroiluminată, așa că poate fi folosită și în condiții slabe de iluminare. Clickpad-ul este mare și foarte precis datorită controlului de tip multi-touch.

Poze cu ultrabookul Toshiba Satellite Click 2 Pro P30W-B-10F

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Atunci când este folosit pe post de ultrabook dispozitivul cântărește 2 kg, iar atunci când este folosit pe post de tabletă cântărește 945 de grame. Dimensiunile pentru ultrabook sunt de 331 x 19.9 x 249 mm, iar cele pentru tabletă sunt de 331 x 10.9 x 215 mm.

Ecranul are o diagonală de 13.3 inch și o rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Totodată beneficiază de tehnologie IPS, având prin urmare culori foarte intense și un control fluid. Displayul este de tip multitouch în 10 puncte.

Trecând la performanța tehnică, aici remarcăm un procesor Intel Core i5, Haswell, cu o putere de 1.7 GHz care activează automat nucleele atunci când sistemul de operare este suprasolicitat și poate ajunge la o putere de 2.7 GHz. Performanța este susținută și de memorie RAM de 8 GB DDR3 și de o placă video integrată Intel HD Graphics 4400. Configurația permite ultrabook-ului să ruleze atât programe win, cât și aplicații specifice tabletelor. Interfața este fluidă, iar  multitasking-ul atinge un nivel înalt.

Capacitatea de stocare pe HDD este de 500 GB, iar cea suplimentară pe SSD este de 128 GB. Toshiba Satellite Click 2 Pro P30W-B-10F are sistemul de operare Windows 8.1 instalat.

La nivel multimedia se remarcă un sistem audio dotat cu difuzoare stereo Harman Kardon care asigură un sunet puternic, fără distorsiuni. La claritatea sunetului contribuie tehnologia DTS Sound. Mai este disponibilă o cameră web HD de 5 MP cu autofocus și flash. Microfonul încorporat are o funcție de reducere a zgomotelor și este ideal pentru convorbirile pe Skype. Mai este disponibil și un cititor de carduri SD.

La nivelul conectivității se remarcă 2 port-uri USB 3.0, 1 port USB 2.0, 1 port HDMI și 1 port micro HDMI. De asemenea, dispozitivul dispune și de tehnologii Wireless și Bluetooth.

În ceea ce privește autonomia, ultrabook-ul are o baterie Li-ion cu 3 celule care oferă o autonomie de lucru de până la 6 ore și 45 de minute.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • procesor Intel Core i5, Haswell,
  • Full HD,
  • SSD de 128 GB,
  • portabil,
  • tastatură iluminată

Contra:

  • displayul este de doar 13,3 inch

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Conectivitate
Performanțe

Toshiba Satellite Click 2 Pro P30W-B-10F este un ultrabook cu specificații complete, ce poate fi utilizat cu succes și pe post de tabletă.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.