Toshiba Satellite Click 2 Pro P30W-B-102 – ultrabook-ul 2 în 1

Dacă ești în căutarea unui laptop care să se poată transforma ușor și în tabletă și care să fie destul de performant astfel încât să poți desfășura pe el toate activitățile de zi cu zi, modelul Toshiba Satellite Click 2 Pro P30W-B-102 s-ar putea să îți atragă atenția într-un mod pozitiv. Modelul Toshiba Satellite poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 4500 lei (verifică preț actualizat). Prețul este unul pe măsura dotărilor sale performante. Având în vedere că avem de-a face cu un dispozitiv 2 în 1 care acordă atenție maximă configurațiilor fiecărei părți, prețul este unul bun. Modelul se remarcă prin ecranul Full HD, procesorul Intel Core i5, nivelul multimedia dezvoltat și conectivitatea ridicată.

Modelul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Laptopul are un design premium, fiind alcătuit din aluminiu și având o portabilitate extrem de ridicată. Modelul este foarte subțire și este disponibil pe argintiu. Modul convertibil este unul ușor de folosit. Vei putea schimba rapid device-ul în tabletă, prin apăsarea unui buton și detașarea ecranului de tastatură. Tastatura este neagră, compactă și ergonomică. În plus, tastatura este retroiluminată. Modelul Toshiba cântărește 1.9 kg atunci când este folosit cu tot cu tastatură și 945 g atunci când este folosit pe post de tabletă. Dimensiunile acestuia sunt de 331 x 10.9 x 215 mm pentru tabletă și 331 x 19.9 x 249 mm pentru versiunea completă.

Poze cu laptopul Toshiba Satellite Click 2 Pro P30W-B-102

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul dispozitivului are o diagonală de 13.3 inch, fiind unul destul de generos. Este Full HD, așa că imaginile redate au o calitate ireproșabilă. Rezoluția ecranului este de 1920 x 1080 pixeli. Displayul beneficiază de tehnologie IPS, așa că are unghiuri de vizualizare foarte bune și culori vibrante. Acesta este de tip multi-touch cu 10 puncte.

În ceea ce privește performanța, ultrabook-ul este dotat, în primul rând, cu un procesor Intel Core i5 cu o putere de 1.7 Ghz. Atunci când sistemul de operare este suprasolicitat, procesorul poate activa nucleele și distribui o putere suplimentară de până la 2.7 Ghz. Laptopul mai beneficiază de o memorie RAM DDR3 de 4 GB și de o placă video integrată Intel HD Graphics 4400. Capacitatea de stocare este de 128 GB. Datorită configurației performante, ultrabook-ul va putea rula fără probleme atât programe win, cât și aplicații specifice tabletelor și va permite desfășurarea unui multitasking la nivel înalt.

La nivel multimedia, device-ul beneficiază de un sistem audio de calitate superioară. Acesta este dotat cu difuzoare stereo Harman Kardon, iar la baza sunetului se află tehnologia DTS Sound. În plus, dispozitivul are un microfon integrat cu funcție de reducere a zgomotelor. La nivel video, modelul este dotat cu o cameră web HD și o cameră de 5 MP pe spate.

Toshiba Satellite Click 2 Pro P30W-B-102 mai este dotat cu un cititor de carduri SD și microSD.

La nivelul conectivității se remarcă 2 port-uri USB 3.0 pentru o viteză rapidă de transfer, 1 port USB 2.0, 1 port HDMI și 1 port micro HDMI. Laptopul mai dispune de tehnologii wireless și Bluetooth.

Modelul Toshiba are o baterie Li-ion cu 3 celule care oferă o autonomie de lucru la nivel standard de până la 6 ore și 45 de minute.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • procesor Intel Core i5, Haswell,
  • poate fi folosit și ca tabletă,
  • SSD de 128 GB,
  • ușor,
  • autonomie de până la 6 ore și 45 minute,
  • Full HD

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Conectivitate
Performanțe

Toshiba Satellite Click 2 Pro P30W-B-102 este un gadget, ce poate fi utilizat atât ca laptop, cât și ca tabletă, ce încorporează specificații complexe.

User Rating: Be the first one !

2 comentarii

  1. o. am observat din review-ul video ca are program de scris discuri optice , deci, da, se poate folosi o unitate optica externa. o zi frumoasa!!

  2. se poate folosi dvd extern pentru inscriptionat cd-uri la acest laptop?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.