Toshiba Satellite Click 2 L30W-B-104 – laptopul-tabletă performant

Dacă te afli în mișcare pe parcursul zilei, laptopul se dovedește a fi un dispozitiv destul de util, dar trebuie să recunoști că, în multe situații, ți-ai dori mai multă rapiditate în desfășurarea unor activități, la fel ca în cazul unei tablete. Acum poți combina, cu ușurință, cele două dispozitive într-unul singur, datorită laptopului Toshiba Satellite Click 2 L30W-B-104 care se transformă ușor în tabletă și poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 2500 lei (verifică preț actualizat). Raportul calitate-preț este unul foarte bun. Avem de-a face cu un model premium pe toate nivelurile, care se remarcă printr-un design de calitate cu un sistem simplu de detașare/atașare a ecranului, un procesor puternic, un ecran generos cu touch și o autonomie mare.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Designul său se remarcă, în primul rând, printr-un aspect profund portabil. Astfel, dispozitivul este foarte subțire, cântărește puțin și este ușor de folosit dintr-o formă în alta. Are un mecanism simplu de atașare și detașare a ecranului pentru folosirea pe post de tabletă. Printr-un simplu click vei putea transforma un laptop performant într-o tabletă cu o conectivitate ridicată. De asemeni are carcasa construită din aluminiu și este disponibilă pe argintiu. Tastatura neagră oferă un contrast plăcut față de restul carcasei. Tastele sunt ușor de apăsat și sunt utile pentru atașarea la ecran atunci când este nevoie de scris. În plus, tastatura este iluminată, așa că poate fi folosită fără probleme și pe timp de noapte. Ultrabook-ul cântărește 2 kg atunci când este folosit cu tot cu tastatură și 1 kg atunci când este folosit pe post de tabletă.

Poze cu laptopul Toshiba Satellite Click 2 L30W-B-104

 

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul dispozitivului are o diagonală de 13.3 inch și o rezoluție HD de 1366 x 768 pentru a reda imagini de calitate superioară. Beneficiază de tehnologie IPS, așa că are unghiuri de vizualizare foarte bune și culori vibrante. Display-ul este dotat cu touch screen și beneficiază de o tehnologie multi-touch în 10 puncte.

În ceea ce privește performanța, laptopul este dotat, în primul rând, cu un procesor Intel Core i3, Haswell, ce funcționează la o frecvență de 1.5 Ghz. De asemeni mai dispune de o memorie RAM de 4 GB DDR3  și de o placă video integrată Intel HD Graphics 4200. Capacitatea de stocare a datelor este de 500 GB, existând suficient spațiu pentru orice tip de conținut. Astfel, ultrabook-ul va rula fără probleme atât programe win, cât și aplicații specifice tabletelor și te va putea însoți cu succes pe tot parcursul zilei.

La nivel multimedia, Toshiba Satellite Click 2 L30W-B-104 beneficiază de un sistem audio performant la baza căruia stau difuzoare stereo Onkyo. Sunetul este puternic și clar și este asigurat de tehnologia DTS Sound. În plus, dispozitivul are un microfon integrat cu funcție de reducere a zgomotelor. Modelul este dotat cu o cameră web HD și o cameră de 5 MP pe spate, cu autofocus cu flash. Laptopul mai vine cu un cititor de carduri SD.

La nivelul conectivității se remarcă 1 port USB 3.0 pentru o viteză rapidă de transfer, 1 port USB 2.0 și 1 port HDMI. Mai dispune și de tehnologii wireless și Bluetooth. Pe partea de autonomie, încorporează o baterie Li-ion cu 3 celule care oferă o autonomie de lucru la nivel standard de până la 8 ore și 15 minute.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • procesor Intel Core i3, Haswell,
  • poate fi utilizat și ca tabletă,
  • portabil,
  • autonomie de până la 8 h și 15 minute

Contra:

  • rezoluția nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Conectivitate
Performanțe

Toshiba Satellite Click 2 L30W-B-104 este un laptop 2 în 1, ce poate fi utilizat atât pentru activitățile zilnice, cât și pentru distracție.

User Rating: Be the first one !

Un comentariu

  1. Intotdeauna mi-au placut laptopurile Toshiba, dar asta le intrece pe toate la partea de design. Pur si simplu genial!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.