Toshiba Satellite C55-C-14F – un laptop pentru activități zilnice, ce are un preț accesibil

Toshiba Satellite C55-C-14F este un laptop potrivit activităților ușoare, desfășurate zilnic, precum office, rețele sociale, filme, etc. Îl poți găsi în magazine la prețul de aproximativ 1693 lei(verifică preț actualizatsau dacă nu îți permiți să aloci suma aceasta pentru o asemenea investiție, există și varianta ratelor lunare, ce ajung la 77 lei. În cazul în care achiziționezi laptopul până pe 31 martie 2016 și îl înregistrezi pe site-ul Toshiba, beneficiezi și de garanția No Matter What, ceea ce înseamnă că laptopul este asigurat în caz de furt sau distrugere accidentală.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Laptopul este complet alb, cu o textură liniară fină, ce evidențiază discret pe carcasă logo-ul producătorului. De îndată ce îi ridici clapeta, dai de o tastatură completă, de tip chilclet, cu taste joase și destul de puțin zgomotoase. Cântărește numai 2,2 kg, ceea ce înseamnă că este un device portabil. Este subțire și elegant, ce atrage privirea din prima clipă. Are dimensiunile de 380 x 23,5 x 259,9 mm, ceea ce înseamnă că îl vei strecura cu ușurință în geantă. Mai mult de atât îți asigură confort în utilizare astfel încât sesiunile lungi de lucru să nu fie obositoare.

Poze cu laptopul Toshiba Satellite C55-C-14F 

Toshiba Satellite C55-C-14F

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Cât despre partea tehnică, îți pot spune că laptopul Toshiba vine echipat la interior cu un procesor Intel Pentium Quad-Core N3700, realizat pe arhitectura de 14 nm. Procesorul funcționează la o frecvență de 1,6 GHz, dar cu ajutorul tehnologiei Turbo Boost poate ajunge până la 2,4 GHz. Poate că nu este un procesor puternic, dar având în vedere prețul laptopului, este evident că nu te poți aștepta la performanțe spectaculoase.

Memoria RAM este de 4 GB DDR3, dar poate suferi un upgrade de până la 8 GB la nevoie. Nu trebuie decât să înlocuiești memoria actuală cu cea de 8 GB. Capacitatea de stocare a datelor este de numai 500 GB, aspect deloc surprinzător, dar nu-ți fă griji, amintește-ți de varianta stocării in cloud a pozelor, filmulețelor, etc.

Placa video integrată, este un model Intel HD Graphics, ce recomandă utilizarea laptopului pentru o utilizare zilnică. În ceea ce privește jocurile, vei putea încerca decât variante basic. Pentru un gaming adevărat cu siguranță ai nevoie de un laptop cu o configurație foarte puternică.

Display-ul este un LCD LED TruBrite HD de 15,6 inch, cu o rezoluție de 1366 x 768 pixeli, ce îți asigură imagini clare, destul de naturale.

La capitolul conectivitate, laptopul vine cu un DVD RW, o cameră WEB HD(potrivită pentru conversații plăcute), un cititor de carduri, un port HDMI, 2 porturi USB 2.0 și un port USB 3.0(pentru un transfer de date rapid) și bluetooth.

Calitatea sunetului este asigurată de difuzoarele stereo Toshiba Audio Enhancement. Bass subtil, dar puternic, claritate, un sunet fin, asta vei auzi de fiecare dată când vei asculta muzică sau vei urmări un film.

Sistemul de operare preinstalat, este Free DOS, ceea ce presupune fie să îți achiziționezi licență pentru Windows 8, fie să cauți driverele.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design plăcut,
  • tastatură chiclet,
  • preț mic
  • USB 3.0

Contra:

  • procesorul putea fi mai puternic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.3
Conectivitate - 7.3
Performanțe - 7.4

7.7

O alegere accesibilă

Toshiba Satellite C55-C-14F este un laptop destul de elegant, ce are o configurație entry-level. Este un device potrivit pentru activitățile zilnice.

Vezi detalii
User Rating: 2.7 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.