Toshiba Satellite C55-C-137 – laptopul cu aspect impecabil

Toshiba Satellite C55-C-137 este un laptop ce pare desprins dintr-o reclamă pentru detergent, designul fiind de un alb impecabil, fără cusur. Laptopul are un aspect cu totul aparte și te face cu siguranță remarcat, oferindu-ți în același timp o performanță foarte bună pentru activitățile cotidiene. Este disponibil în magazine la un preț de aproximativ 2089 lei (verifică preț actualizat). Acesta este un laptop portabil la preț bun, care se remarcă printr-un design deosebit. Carcasa subțire și complet albă adăpostește dotări entry-level, dar randamentul în sarcini cotidiene este foarte bun. Designul reprezintă fără dubiu principalul argument de achiziție, modelul fiind ideal pentru cei care pun preț pe aspectul exterior.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Designul nu atrage doar prin culoare, ci și prin dimensiuni, construcția fiind foarte subțire, iar modelul având un aspect foarte elegant. Laptopul măsoară 380 x 23.5 x 259.9 mm și cântărește 2.2 kg, fiind ușor de transportat și pregătit să te însoțească la cursuri sau la birou. Carcasa este alcătuită dintr-un plastic mat și este prevăzută cu o textură liniară fină. Carcasa este complet albă atât la exterior, cât și la interior. Tastatura este completă, având inclus și blocul numeric suplimentar din partea dreaptă, iar touchpad-ul cu control multitouch are dimensiuni generoase. Tastatura plată susține o viteză bună de scris, iar touchpad-ul oferă un control precis.

Poze cu laptopul

Toshiba Satellite C55-C-137

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală standard de 15.6 inch și o rezoluție HD, randamentul său fiind unul decent. Imaginile sunt redate la 1366 x 768 pixeli și au strălucire ceva mai slabă,  însă acest lucru este întâlnit la mai toate modelele entry-level.

În ceea ce privește performanța, dotările includ un procesor Intel Core i3 cu o putere de 1.7 GHz, o memorie RAM de 4 GB și o placă video integrată Intel HD Graphics 4400. Configurația este una simplă, dar modelul se descurcă bine în toate activitățile simple de zi cu zi și are un multitasking cursiv, așa că îl poți folosi pentru lucru, navigarea web, vizionarea de filme etc.

Cei de la Toshiba acordă o importanță deosebită sunetului, așa că laptopul de față beneficiază de difuzoare cu certificare DTS Sound și redă un sunet puternic și clar, fără distorsiuni. Vei mai găsi de asemenea o cameră web HD, un cititor de carduri și o unitate optică DVD-RW.

Capacitatea de stocare este de 500 GB HDD, având la dispoziție suficient spațiu pentru programe, filme, muzică etc.

Autonomia reprezintă un aspect important pentru un laptop ce se vrea a fi portabil, iar modelul de față stă destul de bine la acest capitol. Vei găsi așadar o baterie Li Ion cu 4 celule care susține sesiuni de lucru de până la 5 ore, având o libertate bună de mișcare și putând folosi laptopul pentru o perioadă atractivă de timp fără a fi nevoie să te conectezi la priză.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design impecabil pe alb
  • portabilitate bună
  • performanță decentă
  • difuzoare cu tehnologie DTS și sunet de calitate superioară
  • autonomie suficientă

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.1
Conectivitate - 8.9
Performanțe - 8.9

9

O alegere accesibilă

Toshiba Satellite C55-C-137 are un design elegant, cu specificații ce îl recomandă pentru o utilizare mai puțin solicitantă, de tip office.

Vezi detalii
User Rating: 4.55 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.