Toshiba Satellite C55-C-11R – laptopul mid-range optimizat

De multe ori, modelele de laptopuri mid-range dezamăgesc printr-un dezechilibru la nivelul configurației. Cel mai adesea un procesor puternic este însoțit de o memorie prea mică și lipsa unei plăci grafice dedicate. Laptopul Toshiba Satellite C55-C-11R stă însă foarte bine la nivelul configurației, beneficiind de dotări care se completează excelent. Este disponibil în magazine la un preț de 3349 lei (verifică preț actualizat), fiind unul dintre cele mai atractive modele mid-range.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Modelul are un design gândit pentru a face față unei utilizări zilnice intense, având o construcție rezistentă și compactă. Profilul este unul subțire, iar carcasa neagră și mată asigură un aspect foarte elegant, în timp ce capacul are un finisaj texturat, fiind prevăzut cu linii subțiri. Deși alcătuit din plastic, impresia este de calitate superioară. Laptopul are dimensiunile de 380 x 23.5 x 259.9 mm și o greutate de 2.2 kg, așa că este și ușor de transportat, în cazul în care ai nevoie să îl iei cu tine la cursuri, birou sau în călătorii.

Poze cu laptopul

Toshiba Satellite C55-C-11R

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală standard de 15.6 inch și o rezoluție HD, redând imagini la o claritate de 1366 x 768 pixeli. Imaginile au calitate bună, fără a ieși însă în evidență în vreun fel.

În ceea ce privește performanța, echilibrul este unul foarte bun, după cum spuneam și la început. Astfel, găsim un procesor Intel Core i5 cu o putere de 2.2 GHz, însoțit de o placă video dedicată NVIDIA GeForce 930M și o memorie RAM de 8 GB. Atunci când sistemul de operare este suprasolicitat, procesorul activează tehnologia Turbo Boost care crește puterea până la 2.7 GHz. Laptopul este potrivit pentru lucrul în multitasking și susține o productivitate bună în orice program, inclusiv în cele de prelucrare grafică. Menținând setările grafice la un nivel standard vei putea încerca și niște jocuri mai recente.

Sistemul audio are la bază difuzoare stereo și redă un sunet surround care completează bine configurația tehnică și imaginile HD, iar sunetul este procesat folosind tehnologia DTS Sound. De asemenea, laptopul mai beneficiază de o cameră web HD, un cititor de carduri și o unitate optică DVD- RW.

Capacitatea de stocare este de 1 TB HDD, așa că aici am putea spune că pentru un echilibru perfect ar fi fost loc de măcar câțiva GB SSD. Dar având în vedere că avem de-a face cu un model mid-range, lucrurile nu stau deloc rău nici așa.

La capitolul autonomie găsim o baterie Li Ion cu 4 celule care susține sesiuni de lucru de până la 5 ore.

Modelul beneficiază de un design portabil și are o autonomie bună care poate să susțină lucrul în afara biroului sau casei, așa că punctează bine în fața celor care au nevoie un dispozitiv care să îi însoțească la cursuri, muncă sau în călătorii.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design slim
  • performanță foarte bună
  • sunet cu DTS
  • autonomie bună

Contra:

  • rezoluția nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.5
Conectivitate - 9
Performanțe - 8.8

8.8

O alegere puternică

Toshiba Satellite C55-C-11R este un laptop cu dotări foarte bine echilibrate, potrivit atât pentru lucru, cât și pentru divertisment.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.