Toshiba Satellite C55-C-11K – laptopul slim cu Intel Core i5

Toshiba Satellite C55-C-11K este un laptop de performanță medie, adaptat pentru o utilizare zilnică intensă și în același timp pentru transportul ușor în afara casei. Este disponibil în magazine la un preț de aproximativ 2669 lei (verifică preț actualizat), acesta fiind un laptop care atrage atenția datorită designului pe alb, dar nu se oprește aici, oferind totodată și o performanță bună de lucru. Modelul este potrivit pentru cei care își doresc un dispozitiv elegant și portabil care să le ofere o productivitate ridicată și să facă munca mai ușoară, dar în același timp să fie potrivit și pentru divertisment.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Laptopul se remarcă printr-un design subțire și elegant, care va arăta bine în orice situație. Carcasa este complet albă, lucru mai rar întâlnit în cazul laptopurilor. De asemenea, aceasta este alcătuită dintr-un plastic mat și prevăzută cu o textură liniară fină care oferă un aspect elegant. Tastatura este foarte plată și alcătuită dintr-o singură bucată, așa că oferă o viteză bună de scris și are de asemenea o rezistență ridicată. Clickpad-ul este destul de mare prin raportare la restul designului, ceea ce se dovedește a fi foarte util pentru control. Laptopul are dimensiunile de 380 x 23.5 x 259.9 mm și o greutate de 2.2 kg, așa că este foarte portabil și ușor de transportat cu tine peste zi.

Poze cu laptopul

Toshiba Satellite C55-C-11K

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală standard de 15.6 inch și o rezoluție HD, redând imagini la o claritate de 1366 x 768 pixeli, iar dotările sunt cele obișnuite pentru categoria entry-level.

La nivelul performanței, modelul se remarcă mai ales datorită procesorului Intel Core i5 cu o putere de 2.2 GHz. Acesta este însoțit de o placă video integrată Intel HD Graphics 5500 și o memorie RAM de 4 GB, cu posibilitatea de extindere până la 16 GB. Atunci când sistemul de operare este suprasolicitat, procesorul activează tehnologia Turbo Boost și crește puterea până la 2.7 GHz. Laptopul este foarte responsiv și susține un multasking fluid. Folosit pentru birou sau pentru sarcini standard de zi cu zi, acesta are o viteză foarte bună și îți va oferi o productivitate ridicată. Modelul nu este unul pentru gaming, așa că vei putea rula doar jocuri ceva mai vechi sau cu cerințe grafice mai puțin pretențioase.

Capacitatea de stocare este de 500 GB, laptopul păstrând lucrurile standard și la acest nivel. Stocarea este totuși suficientă pentru o utilizare obișnuită, existând spațiu pentru filme, jocuri, programe etc.

La nivel multimedia, sistemul audio are la bază tehnologia Toshiba Audio Enhancement. Difuzoarele stereo redau un sunet surround procesat cu ajutorul tehnologiei DTS Sound pentru a fi bogat și clar. De asemenea, laptopul mai beneficiază de o cameră web HD, un cititor de carduri care suportă o serie largă de formate și o unitate optică DVD-RW. Pe partea de conectivitate laptopul vine echipat cu 2 porturi USB 2.0, un port usb 3.0, HDMI și o ieșire audio.

Autonomia este susținută de o baterie Li Ion cu 4 celule și ajunge până la 3-4 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design portabil disponibil pe alb
  • procesor Intel Core i5 pentru o performanță bună
  • sistem audio performant
  • autonomie bună

Contra:

  • procesorul putea fi exploatat mult mai bine

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.6
Conectivitate - 8.9
Performanțe - 9.1

9.2

O alegere puternică

Toshiba Satellite C55-C-11K este un laptop destul de puternic, destinat activităților office și multimedia și mai puțin pentru gaming.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.