Toshiba Satellite C55-A-1RV – un laptop ieftin cu specificații multimedia

Cum bine știm în aproape orice domeniu tehnologia și-a făcut simțită prezența. Că ne place sau nu, mulți sunt nevoiți să o îmbrățișeze indiferent de vârstă în cazul în care vor să evolueze în activitatea desfășurată. Laptopul a devenit poate instrumentul cel mai des întâlnit în cadrul companiilor, și asta pentru eficacitatea lui. Dar nu toți au nevoie de device-uri puternice, echipate cu tot felul de funcții pentru care ar trebui să scoată sume frumușele din buzunare. Pentru această categorie a fost proiectat laptopul Toshiba Satellite C55-A-1RV, un model cu un preț de aproximativ 1370 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de mic pentru un laptop cu un asemenea design și cu o configurație destul de bună.

Ca și aspect, seria Satellite C55-A se diferențiază prin calitate și eleganță. Modelul este complet alb, cu finisaje foarte bine realizate. Tastatura ergonomică și silențioasă este una completă, de tip chiclet, ce asigură confortul necesar utilizatorului pe durata tastării. Cântărește numai 2,4 kg, ceea ce îl face un model portabil, ușor de transportat indiferent că e vorba de o ședință sau de o călătorie, iar autonomia ajunge până la 3 ore și jumătate, suficient cât să nu vă lase baltă tocmai atunci când aveți mai mare nevoie de el.

Poze cu laptopul Toshiba Satellite C55-A-1RV

Toshiba Satellite C55-A-1RV

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Sub capotă, laptopul Toshiba vine echipat cu un procesor Intel Celeron Dual Core, N2820, realizat pe arhitectura de 22 nm, cu 2 nuclee, ce funcționează la o frecvență de 2,4 GHz. Încorporează și o placă video integrată, un model Intel HD Graphics de 1 GB, ce face ca laptopul să fie dedicat activităților office și multimedia și mai puțin potrivit pentru jocuri.

Memoria RAM este de 2 GB DDR3, dar o puteți upgrada până la 8 GB, după preferințe și nevoi. Nici capacitatea de stocare a datelor nu excelează, având numai 500 GB, dar și în privința aceasta aveți 2 alternative în cazul în care considerați că este insuficient, mai exact puteți opta pentru un HDD extern sau ca și variantă mai ieftină puteți urca in cloud orice tip de fișier.

În ceea ce privește conectivitatea, laptopul Toshiba Satellite se bucură de o gamă suficient de generoasă, cât să acopere tot ceea ce este necesar pentru o utilizare uzuală: HDMI, 2 porturi USB 2.0, un port USB 3.0, microfon, bluetooth, DVD RW, cameră WEB de 0,9 MP, cititor de carduri și un sistem audio Realtek, ce asigură claritate și un bas puternic și constant. Sunetul capătă noi dimensiuni cu acest tip de sonorizare surround. Display-ul este cel clasic, întâlnit la majoritatea laptopurilor, un LCD LED de 15,6 inch, cu rezoluție HD.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • HDMI,
  • USB 3.0,
  • tastatură chiclet

Contra:

  • hard disk-ul este de doar 500 GB

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Conectivitate

Toshiba Satellite C55-A-1RV reprezintă o variantă excelentă pentru cei ce își doresc un laptop ieftin cu specificații office și multimedia.

User Rating: 4.7 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.