Toshiba Satellite C50-B-18E – laptopul cu construcție de calitate

Laptopurile Toshiba au un design aparte, care se face remarcat prin construcția rezistentă care reușește în același timp să evite să arate robustă. Modelul Toshiba Satellite C50-B-18E oferă un raport calitate-preț excelent pentru categoria sub 2000 lei. La un preț de aproximativ 1639 lei (verifică preț actualizat), modelul Toshiba Satellite este un laptop care se remarcă printr-un design de calitate, oferind în același timp o viteză bună de lucru în activitățile de zi cu zi. Modelul punctează bine și pe partea multimedia, fiind dotat cu un sistem audio puternic și o cameră web HD pentru convorbirile Skype. Raportul calitate-preț este unul foarte bun pentru nivelul de preț, mai ales dacă avem în vedere îmbinarea foarte echilibrată a designului atractiv cu dotările tehnice.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Laptopul menține standardele ridicate în materie de design, având un aspect foarte calitativ și plăcut. Carcasa este complet neagră și alcătuită dintr-un plastic mat, iar capacul este prevăzut cu o textură elegantă aparte, plăcută la atingere și care ține amprentele la distanță. Tastatura plată are o reacție tactilă îmbunătățită, care susține o viteză superioară de lucru. Clickpad-ul este mare și senzitiv, așa că oferă un control eficient. Laptopul are dimensiunile de 380 x 26.6 x 259.9 mm și o greutate de doar 2.2 kg, fiind subțire și compact și prin urmare ușor de transportat.

Poze cu laptopul

Toshiba Satellite C50-B-18E

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 15.6 inch și o rezoluție de 1366 x 768 pixeli, acesta fiind de tip anti-glare, așa că nu reflectă și susține o vizibilitate foarte bună. Ecranul anti-glare oferă un finisaj foarte atractiv configurației.

La nivel tehnic, laptopul este dotat cu un procesor Intel Pentium Quad Core cu o frecvență de 2.1 GHz și boost până la 2.66 GHz, o memorie RAM de 4 GB cu posibilitatea de extindere până la 8 GB și o placă video integrată Intel HD Graphics. Modelul se mișcă foarte bine în sarcinile cotidiene, având un multitasking eficient și rulând fără probleme programele de lucru, browserele etc. Cu toate astea, laptopul nu este potrivit pentru gaming, așa că vei putea juca doar versiuni mai vechi de jocuri sau jocuri online.

Capacitatea de stocare este de 500 GB, existând spațiu suficient pentru filme, jocuri, muzică, programe etc.

În ceea ce privește dotările multimedia, laptopul păstrează un alt standard ridicat impus de Toshiba și anume sunetul de calitate. Vei găsi astfel un sistem audio performant care procesează sunetul folosind tehnologia DTS Sound. Sunetul are efect surround și un volum foarte bun, fiind redat în același timp fără distorsiuni. Laptopul mai beneficiază de o cameră web HD pentru apeluri video pe Skype și un cititor de carduri pentru transferul rapid de fișiere, fără a mai fi nevoie de cablu.

În ceea ce priveşte autonomia, dispozitivul are o baterie Li-ion cu 4 celule care asigură o autonomie de lucru de până la 4 ore. Acest lucru se dovedește util pentru cei care folosesc laptopul pentru deplasări, deși este util să ai mereu la tine încărcătorul.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant și rezistent
  • configurație tehnică atractivă
  • sunet stereo de calitate
  • autonomie bună

Contra:

  • modelul este potrivit doar pentru sarcini simple

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8
Conectivitate - 7.4
Performanțe - 7.6

7.7

O alegere accesibilă

Toshiba Satellite C50-B-18E este un laptop entry level, cu un preț extrem de accesibil, potrivit pentru o utilizare obișnuită.

Vezi detalii
User Rating: 3.6 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.