Toshiba Satellite C50-B-15J – un laptop elegant

În momentul actual, a fi la curent cu tot ceea ce se întâmplă la nivel global și în mediul online a devenit extrem de important, iar cazul ideal este cel în care această conexiune se poate realiza în orice moment. Pentru a realiza acest lucru, suntem înconjurați de tot felul de dispozitive, iar dintre acestea dispozitivul de lucru ocupă un loc important. Pentru cei care își doresc să fie conectați în orice moment în timp ce lucrează, o opțiune demnă de luat în considerare este laptopul Toshiba Satellite C50-B-15J. Poate fi găsit în magazine la preţul de aproximativ 1600 lei (verifică preț actualizat), având un raport calitate-preț foarte bun. Dotările sale îi permit să se descurce foarte bine în diferite activități de rutină și de lucru iar, în plus, portabilitatea ridicată permite transportul acestuia pe tot parcursul zilei.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Acesta are un design modern și elegant, fiind în totalitate negru și foarte subțire. Carcasa este alcătuită dintr-un plastic de calitate și este mată și texturată. Tastatura este plată, oferind astfel o experiență confortabilă și are inclusă și partea numerică, fiind utilă pentru lucrul cu cifre sau gaming. Dispozitivul are dimensiunile de 380 x 26.6 x 259.9 mm și o greutate de doar 2.2 kg, fiind un model portabil.

Poze cu laptopul Toshiba Satellite C50-B-15J

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală generoasă de 15.6 inch și o rezoluție HD de 1366 x 768 de pixeli și o lățime de 39.6 cm. Imaginile sunt redate pe un display de tip anti-glare, având astfel o vizibilitate ridicată. Datorită tehnologiei TruBrite, imaginile sunt strălucitoare și pline de viață.

La nivel tehnic, modelul este dotat cu un procesor Intel Pentium Quad Core cu o frecvență de 2.1 Ghz. Prin tehnologia Turbo Boost 2.0, procesorul poate distribui o putere suplimentară atunci când sistemul de operare solicită acest lucru, ajungându-se la o frecvență de 2.6 Ghz. Dispozitivul mai beneficiază de o memorie RAM DDR3 de 4 GB cu posibilitatea de extindere până la 8 GB și o placă video integrată Intel HD Graphics. Toshiba Satellite C50-B-15J permite navigarea pe internet, lucrul în documente de diferite tipuri, vizionarea de filme, ascultarea de muzică etc, oferind un randament foarte bun indiferent de activitatea desfășurată. Capacitatea de stocare a HDD-ului este de 500 GB.

La nivel multimedia, laptopul este dotat cu un sistem audio de calitate superioară asigurat de tehnologia DTS Sound. Difuzoarele integrate oferă un sunet puternic și clar. Modelul mai beneficiază de o cameră web HD cu microfon integrat, făcând posibile apelurile video pe Skype. Mai sunt disponibile, de asemenea, și un cititor de carduri SD și un sistem optic DVD RW.

La nivelul conectivității, se remarcă 2 port-uri USB 2.0, 1 port USB 3.0, 1 port de rețea și 1 port HDMI. Conexiunea la internet se poate stabili prin Wi-Fi sau prin cablu. Dispozitivul este dotat şi cu tehnologie Bluetooth 4.0, putând astfel să transfere rapid fișiere către și de pe dispozitive precum tabletă, smartphone, cameră foto etc.

În ceea ce priveşte autonomia, dispozitivul are o baterie Li-ion cu 4 celule care asigură o autonomie de până la 6 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design modern,
  • portabil,
  • autonomie de până la 6 ore,
  • preț decent

Contra:

  • rezoluția nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Conectivitate
Performanțe

Toshiba Satellite C50-B-15J este un laptop potrivit mai degrabă utilizatorilor mai puțin pretențioși, ce își doresc un device nu foarte scump, care să facă față activităților mai puțin solicitante.

User Rating: 0.8 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.