Toshiba Satellite C50-B-14H – laptopul practic

În ziua de azi este important să fii mereu conectat la știri, discuții de la locul de muncă sau cu cei dragi, iar laptopul este un dispozitiv care se poate adapta ușor la mobilitatea ta, oferindu-ți avantajul de a putea fi utilizat pentru o serie întreagă de activități atât la birou sau cursuri, cât și acasă. Toshiba Satellite C50-B-14H este un model practic și accesibil și poate fi găsit în magazine la preţul de aproximativ 1000 lei (verifică preț actualizat), fiind unul dintre cele mai accesibile de pe piață. Având în vedere categoria de preț, laptopul se descurcă foarte bine în diferite activități zilnice și este foarte portabil, dovedindu-se util mai ales pentru studenți sau persoane care lucrează la birou.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Are un design simplu și elegantm, complet negru și alcătuit din materiale de calitate. Pentru a nu păstra amprentele, carcasa laptopului este mată și texturată. Logo-ul Toshiba este plasat discret pe capacul laptopului și apoi în interior, la baza ecranului. Tastatura include și partea numerică și oferă o experiență de scriere confortabilă datorită tastelor cu priză joasă. Laptopul are dimensiunile de 380 x 26.6 x 259.9 mm și o greutate de doar 2.2 kg, putând fi foarte ușor de transportat în orice geantă.

Poze cu laptopul Toshiba Satellite C50-B-14H

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Are un display cu o diagonală de 15.6 inch și o rezoluție de 1366 x 768 de pixeli. Rezoluția HD este redată pe un ecran anti-glare de dimensiuni generoase. Imaginile au o calitate superioară, având culori vii și strălucitoare.

La nivel tehnic, laptopul este dotat cu un procesor Intel Celeron Dual Core cu o frecvență de 2.1 Ghz. Totodată mai beneficiază de o memorie RAM DDR3 de 2 GB cu posibilitatea de extindere până la 8 GB și o placă video integrată Intel HD Graphics 4000. Laptopul poate susține, astfel, fără probleme, desfășurarea activităților de rutină precum navigarea pe internet, lucrul în documente, vizionarea de filme, ascultarea de muzică etc. Capacitatea de stocare a HDD-ului este de 500 GB, iar viteza de rotație a acestuia este de 5400 rpm. Randamentul este astfel unul destul de bun.

La nivel multimedia, Toshiba Satellite C50-B-14H este dotat cu un sistem audio la baza căruia se află tehnologia DTS Sound. Difuzoarele integrate oferă un sunet clar, bogat și cu efect surround. Laptopul mai beneficiază de o cameră web HD cu microfon integrat, făcând posibile apelurile video pe Skype. Laptopul dispune și de un un cititor de carduri SD care suportă modelele SD, Mini SD, Micro SD, SDHC, SDXC și MMC. Astfel, vei putea transfera rapid fișiere de pe mai multe surse, precum camerele foto sau alte dispozitive portabile.

La nivelul conectivității, vei găsi 2 port-uri USB 2.0, 1 port USB 3.0, 1 port de rețea și 1 port HDMI. Astfel, laptopul se poate conecta la ecrane mai mari precum cele de televizor sau de proiector pentru redarea de conținut, la stick-uri USB sau HDD-uri externe etc. Conexiunea la internet se poate stabili prin Wi-Fi sau prin cablu. Laptopul încorporează tehnologia Bluetooth 4.0, putând transfera fișiere multimedia fără cablu către dispozitive precum tabletele sau smartphone-urile.

În ceea ce priveşte autonomia, dispozitivul are o baterie Li-ion cu 4 celule care asigură o autonomie de până la 6 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • plăcut,
  • preț accesibil,
  • autonomie de până la 6 ore,
  • HDMI,

Contra:

  • memoria este de 2 GB

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Conectivitate
Performanțe

Toshiba Satellite C50-B-14H este un device entry-level potrivit utilizatorilor fără prea mari pretenții în ceea ce privește specificațiile tehnice.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.