Toshiba Satellite C50-A-176 – laptopul util în mișcare

Deși tabletele sunt dispozitive foarte portabile care îți pot fi folos în diferite situații pe parcursul zilei, acestea rămân totuși în urma laptopurilor atunci când vine vorba de activități mai complexe. În momentul actual, această categorie de deviceuri au prețuri foarte atractive, așa că poți beneficia de un model ideal atât pentru birou, cât și pentru acasă atunci când vrei să te relaxezi urmărind un film, ascultând muzică sau uitându-te peste fotografii. Modelul Toshiba Satellite C50-A-176 poate fi găsit în magazine la preţul de aproximativ 1700 lei (verifică preț actualizat), oferind nişte dotări performante pentru acest preţ, potrivite unui spectru larg de activităţi. Laptopul are o autonomie bună, un procesor competitiv şi un ecran HD generos.

La nivelul designului, gadgetul se remarcă printr-un aspect slim și elegant. Laptopul este complet negru, iar calitatea Toshiba își spune cuvântul. Are carcasa alcătuită dintr-un plastic de calitate superioară și acoperită cu un strat mat și texturat. Prin urmare, amprentele nu se păstrează. Tastatura este completă, incluzând și partea numerică. Modelul are dimensiunile de 380 x 30.8 – 33.3 x 242  mm și o greutate de doar 2.3 kg, putând fi foarte ușor transportat între casă și birou.

Poze cu laptopul Toshiba Satellite C50-A-176

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul laptopului are o diagonală de 15.6 inch și o rezoluție de 1366 x 768 de pixeli. Este de tip anti-glare, așa că nu reflectă lumina puternică și are unghiuri de vizibilitate bune. Imaginile redate au o calitate superioară, paginile de internet, documentele și prezentările sau fișierele multimedia văzându-se perfect pe ecranul generos.

La nivel tehnic, deviceul este dotat cu un procesor Intel Core i3 cu o frecvență de 2.4 Ghz. Acestuia i-au fost alăturate o memorie RAM DDR3 de 4 GB cu posibilitatea de extindere până la 16 GB și o placă video integrată Intel HD Graphics 4000. Laptopul dispune, astfel, de dotări destul de performante, ce îndeplinesc fără probleme activitățile de zi cu zi de la birou, precum și cele multimedia. Capacitatea de stocare a HDD-ului este de 500 GB, existând astfel foarte mult spațiu pentru filme, jocuri, muzică, programe etc.

În ceea ce privește dotările multimedia, modelul Toshiba este dotat cu un sistem audio performant asigurat de tehnologia DTS Sound. Sunetul este clar și bogat și are efect surround. Toshiba Satellite C50-A-176 mai beneficiază de o cameră web de 0.9 MP cu microfon integrat, așa că permite desfășurarea convorbirilor pe Skype. Laptopul dispune și de un DVD RW și un cititor de carduri SD care suportă modelele SD, Mini SD, Micro SD, SDHC, SDXC și MMC. Astfel, vei putea transfera rapid fișiere de pe mai multe surse.

La nivelul conectivității, deviceul beneficiază de 2 port-uri USB 2.0, 1 port USB 3.0, 1 port de rețea și 1 port HDMI. Astfel se poate conecta la ecrane mai mari pentru redarea de conținut, la stick-uri USB sau HDD-uri externe, precum şi la alte dispozitive portabile. Conexiunea la internet se poate stabili prin Wi-Fi sau prin cablu. Laptopul beneficiază şi de tehnologie Bluetooth 4.0.

În ceea ce priveşte autonomia, dispozitivul are o baterie Li-ion cu 6 celule care asigură o autonomie de până la 6 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • HDMI,
  • portabil

Contra:

  • rezoluția nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Conectivitate
Performanțe

Toshiba Satellite C50-A-176 este un model recomandat în special utilizării office și multimedia și mai puțin jocurilor sau aplicațiilor cu o grafică puternică.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.