Toshiba S70-B-10V – un laptop premium

Toshiba este unul dintre producătorii de top pe piața de laptopuri, iar modelul Toshiba S70-B-10V arată încă o dată că japonezii nu fac rabat de la calitate. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 4499 lei (verifică preț actualizat). Având în vedere că avem de-a face cu un model care poate înlocui cu succes un sistem desktop și care poate fi folosit prin urmare pentru orice tip de activitate, chiar și gaming, prețul este unul corect. În plus, modelul are un design premium, un ecran Full HD de mari dimensiuni și o conectivitate extinsă. Pachetul este unul atractiv în întregime.

Designul modelului de față se face remarcat încă de la prima vedere prin finisajul metalic mat. Acesta inspiră calitate și eleganță. Dispozitivul are un aspect slim. Carcasa este alcătuită din aluminiu, iar designul este împărțit cromatic în două zone, respectiv o zonă argintie și una neagră. Capacul și zona de sprijin pentru mâini din interior sunt argintii, iar tastatura și restul interiorului sunt negre. Tastatura are inclusă și partea numerică, fiind adaptată pentru gaming. Clickpad-ul este dotat cu un sistem multi-atingere. Dimensiunile modelului sunt de 413 x 33.05 – 28.35 x 268 mm, iar greutatea acestuia este de 2.9 kg.

Poze cu laptopul Toshiba S70-B-10V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 17.3 inch, fiind unul foarte generos. Acesta are o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli, imaginile redate având o calitate Full HD.

La partea tehnică dotările încep în forță, cu un procesor Intel Core i7, Haswell, tactat la o frecvență de 2.5 GHz. Datorită tehnologiei Turbo Boost 2, procesorul poate genera o putere suplimentară de până la 3.5 GHz atunci când sistemul de operare solicită acest lucru. Configurația este completată de o memorie RAM de 8 GB DDR3 cu o capacitate de extindere până la 16 GB printr-un slot suplimentar și o placă video dedicată AMD Radeon R9 M265X. Datorită plăcii video dedicate, experiența multimedia va fi una spectaculoasă. Dotările avansate permit multitasking-ul fluid și rularea oricărui tip de aplicație, chiar și a celor mai solicitante din punct de vedere grafic.

Capacitatea de stocare a laptopului este de 1 TB. Dotările multimedia sunt completate de un sistem audio performant care funcționează pe baza difuzoarelor stereo Harman Kardon. Acestea asigură un sunet puternic și fără distorsiuni. Sunetul este asigurat de tehnologia DTS Sound. De asemenea, mai este disponibilă o cameră web HD cu microfon integrat pentru convorbiri de calitate pe Skype. Nu în ultimul rând, există o unitate Blu-Ray Combo și un cititor de carduri SD care suportă modele SD, Mini SD, Micro SD, SDHC, SDXC și MMC.

Conectivitatea nu putea rămâne mai prejos, așa că sunt disponibile 2 port-uri USB 3.0, 2 port-uri USB 2.0, 1 port HDMI, 1 port VGA și 1 port de rețea. Datorită varietății de port-uri, dispozitivul se poate conecta ușor atât pe partea video, cât și pe partea de date. Conexiunea la internet se poate stabili prin Wi-Fi sau prin cablu. Laptopul beneficiază și de tehnologie Bluetooth 4.0.

În ceea ce privește autonomia, Toshiba S70-B-10V este prevăzut cu o baterie Li-ion cu 6 celule care oferă o autonomie de până la 5 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • procesor Intel Core i7, Haswell,
  • Full HD,
  • HDD de 1 TB,
  • placă video dedicată,
  • tastatură iluminată

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Conectivitate
Performanțe

Toshiba S70-B-10V este un laptop ce înlocuiește cu succes un sistem desktop, putând fi folosit atât pentru activitățile office, cât și pentru jocuri.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.