Laptop Toshiba S50-A-10P

Au mai rămas câteva zile până la finalul anului şi poate ne gândim la ceea ce am realizat anul acesta şi ce ne-am dori să realizăm în anul următor. Gândindu-ne la cei care poate şi-au pus pe picioare un business anul acesta şi au planuri de dezvoltare în anul următor, ne-am propus ca astăzi să le prezentăm o adevărată „piesă de rezistenţă” pentru afacerea lor, şi anume laptopul Toshiba S50-A-10P.

Preţul laptopului este de aproximativ 3000 lei (verifică preț actualizat), nu tocmai la îndemâna oricui, dar cu siguranţă pe măsura specificaţiilor. Finisajul albastru glacial din aluminiu mat oferă un aspect exclusivist. Pe lângă faptul că activităţile office vor fi uşurate datorită prezenţei tastaturii numerice, ţin să precizez şi faptul că tastatura este iluminată, ceea ce înseamnă că puteţi utiliza laptopul şi în încăperi slab iluminate fără nici o problemă.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu laptopul Toshiba S50-A-10P

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Sunteţi pregătiţi să supuneţi laptopul Toshiba S50-A-10P la cele mai grele sarcini? Ei bine, acesta le va rezolva fără nici o problemă. Vine cu un procesor Intel Core I7, modelul 3630QM, tactat la 2,4GHz şi ce dispune de un cache de 6144KB.

Puterea procesorului este completată de placa video dedicată, cu cele mai noi şi rapide chipseturi NVIDIA GeForce GT 740M de 2 GB. Jocurile de ultimă generaţie vor fi o adevărată plăcere de acum înainte, aşa că recomand acest laptop atât pentru o utilizare ofice, multimedia, cât şi pentru un gaming incitant.

Memoria RAM este de 4GB DDR3, dar poate fi extinsă până la 16 în cazul în care vi se pare insuficientă cea din dotare. Hard disk-ul este unul de tip SATA, cu o capacitate de 750 GB, destul de generoasă după părerea mea. Display-ul este un LCD LED True Brite cu o diagonală clasică de 15,6 inch şi o rezoluţie HD, de 1366 x 768.

Pe partea de conectivitate pot spune că dispune cam de tot ce ar avea nevoie un utilizator, mai exact: de o cameră WEB de 0,9MP, un cititor de carduri, HDMI, 2 porturi USB 3.0, un port USB 2.0, VGA. Sonorizarea este întreţinută de două difuzoare stereo Onkyo, ce încorporează tehnologia DTS Sound.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • procesor Intel Core I7,
  •  placă video NVIDIA GeForce GT 740M,
  • USB 3.0

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

Excepțional

Toshiba S50-A-10P este un laptop din gama premium a celor de la Toshiba, ce se va dovedi extrem de eficient în activităţile desfăşurate.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.