Toshiba Portege Z30-A-1E1 – un laptop pur şi simplu complet

După cum ştim, tehnologia a avut un salt uriaş la începutul secolului XXI şi până în prezent. Acest salt ne-a oferit numeroase avantaje şi îmbunătăţirea calităţii vieţii în toate domeniile. Pentru cei ce iubesc domeniul calculatoarelor şi informaticii, revoluţia a excelat în acest domeniu, mulţumind astfel fiecare amator în funcţie de dorinţele avute. Toshiba Portege Z30-A-1E1 este o demonstraţie clară a evoluţiei tehnologiei, astfel cei care vor să fie în pas cu ea îl pot achiziţiona din magazinele la un preț de aproximativ 6500 lei (verifică preț actualizat). Este perfect atât pentru birou cât şi pentru activităţi profesionale şi recreative, având caracteristici tehnice deosebite şi, în acelaşi timp, oferind un mediu de lucru performant.

Ultrabook-ul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

În acest sens, Toshiba a produs ultrabook-ul spectaculos din toate punctele de vedere şi anume modelul Portege Z30-A-1E1. Designul său revoluţionar, premium, extrem de subţire, oferă portabilitate sporită în timpul călătoriilor, deplasărilor şi inspiră profesionalism. Carcasa este deosebit de rezistentă, fiind construită din magneziu şi susţinută de balamale din metal, fapt ce răspunde cu brio la solicitările utilizării sporite.

Poze cu ultrabookul

Toshiba Portege Z30-A-1E1

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul tip LCD LED cu funcţia specială Non-Reflective are o diagonală de 13.3 inch, suportă o rezoluţie de 1920 x 1080 pixeli, fapt ce oferă o claritate Full HD şi o experienţă unică în vizionarea filmelor şi clipurilor video, inclusiv Blu-Ray. Tastatura este extrem de fină şi silenţioasă, iar funcţia de iluminare vine în ajutorul utilizatorului.

O altă caracteristică specială este dată de clickpad-ul cu control multi-touch pentru gesturi, care acceptă diverse funcţii de derulare, zoom şi lansare cu ajutorul degetelor. Împreună cu dispozitivul de indicare Accupoint şi touchpadul de dimensiuni mai mari, acest laptop facilitează vizualizarea conţinutului şi navigarea. Ca şi greutate, este perfect pentru persoanele care îl folosesc atât la birou cât şi acasă, cântărind doar 1.2 kg.

La capitolul specificaţii tehnice, Z30-A are caracteristici în comun cu modelele din cea mai recentă gamă Toshiba şi răspunde la cele mai mari solicitări în materie de programe şi jocuri. Procesorul ultra performant, de ultimă generaţie, Intel Core i7, modelul 4510U, cu două nuclee, ajută la îndeplinirea cu succes a activităţilor profesionale cotidiene.

Intel Turbo Boost Technology oferă mai multă performanţă atunci când este necesar şi permite, în mod automat, nucleelor aflate pe procesor să ruleze la o frecvenţă superioară, redirecţionând puterea şi accelerând performanţa în mod dinamic într-o manieră proporţională sarcinilor şi aplicaţiilor la care sistemul este supus, oscilând de la frecvenţa de 2000 MHz până la 3100 MHz.

Performanţele procesorului sunt puse în valoare de memoria DDR3 de 16 GB care este excelentă pentru a rula în condiţii foarte bune atât sistemul de operare cât şi celelalte programe pe care le doriţi.

Pentru a stoca informaţii, are la dispoziţie un SSD cu o capacitate de 512 GB, fiind perfect pentru utilizarea office cât şi personală. Precum restul ultrabook-urilor din generaţie nouă şi acesta vine cu Windows 8.1 pe 64 biţi, foarte util în condiţiile în care nu are unitate optică. Pentru a suplini lipsa unităţii optice sunt oferite 3 porturi USB 3.0. Tot pe partea de conectivitate este dotat cu următoarele porturi şi module: HDMI, ieşire audio și Bluetooth 4.0.

Pe partea de multimedia vine dotat cu o placă video integrată din seria Intel HD Graphics 4400, o cameră web cu VGA, microfon integrat şi cititor de carduri. Sunetul este de o calitate foarte bună datorită sistemului DTS Studio Sound, având difuzoare integrate. Bateria este de tip Li Ion cu 4 celule, ceea ce oferă o autonomie de lucru de până la 10 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • procesor Intel Core i7, Haswell,
  • Full HD,
  • 16 GB RAM,
  • SSD de 512 GB,
  • autonomie de până la 10 ore

Contra:

  • prețul este destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.7
Conectivitate - 9.8
Performanțe - 10

9.8

O alegere puternică

Toshiba Portege Z30-A-1E1 este un ultrabook cu o configurație puternică, ce se va dovedi un partener de nădejde pentru orice businessman.

Vezi detalii
User Rating: 4.6 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.