Toshiba Portege Z30-A-19L – ultrabook-ul business premium

Seria Portege a celor de la Toshiba este dedicată business-ului, fiind adaptată pentru mobilitatea ridicată a antreprenorilor și oferind o performanță excelentă. Toshiba Portege Z30-A-19L este unul dintre modelele de vârf ale seriei, remarcându-se prin portabilitate, design premium și funcții de securitate. Modelul este un adevărat partener de afaceri. Prețul său este de aproximativ 6300 lei (verifică preț actualizat). Prețul este destul de piperat, dar ultrabook-ul își merită toți banii datorită portabilității duse la extrem fără a scădea deloc performanța.

Ultrabook-ul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Designul este unul din punctele forte ale ultrabook-ului. Acesta are un aspect business deosebit de elegant. Ai spune că nu poți scădea din greutatea unui ultrabook fără să afectezi și performanța, dar modelul de față arată exact contrariul. Carcasa este alcătuită din magneziu, fiind astfel extrem de ușoară chiar și în condițiile în care dimensiunile ultrabook-ului sunt medii. Greutatea este de doar 1.2 kg, iar dimensiunile sunt de 316 x 8.3 – 15.9 x 227 mm.

Poze cu ultrabook-ul Toshiba Portege Z30-A-19L

Toshiba Portege Z30-A-19L

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Vei beneficia astfel de una dintre cele mai ridicate portabilități de pe piață pentru un astfel de dispozitiv. Apoi, carcasa are și o rezistență foarte bună, fiind testată și optimizată pentru a scăpa fără zgârieturi chiar și în cazul căderii de la o înălțime de 76 de cm și beneficiind de balamale metalice. Carcasa este disponibilă pe gri metalic. Tastatura beneficiază de iluminare, un sistem special anti-stropi și oferă o experiență de scris confortabilă. Clickpad-ul este destul de mare și foarte precis față de concurență. Pentru securitatea datelor sunt disponibile un cititor de amprente, funcția Kensington Lock și un modul TPM.

Display-ul are diagonala de 13.3 inch și este de tip non-reflective. Vei avea o vizibilitate bună la orice nivel de lumină, fără ca display-ul să reflecte. Rezoluția Full HD de 1980 x 1080 de pixeli face imaginile să fie extrem de clare și de vii.

La nivelul dotărilor tehnice se remarcă un procesor Intel Core i7 de 2 Ghz care poate suplimenta putere până 3.1 Ghz atunci când sistemul de operare cere acest lucru. Procesorului i-au fost alăturate o placă video integrată Intel HD Graphics 4400 și o memorie RAM de 8 GB DDR3 cu posibilitatea de extindere până la 16 GB. Placa video Intel oferă un randament foarte bun, chiar dacă nu este dedicată. Cu toate că dispozitivul nu a fost gândit pentru gaming, vei putea să rulezi chiar și jocuri de tip Diablo 3. Experiența generală de utilizare este una foarte fluidă și în multitasking.

Capacitatea de stocare este de 256 GB SSD. Dispozitivul vine însoțit de sistemul de operare Windows 8.1. La nivel multimedia găsim o cameră web de 2 MP, un sistem audio cu DTS Studio Sound și un cititor de carduri.

La nivelul conectivității, Toshiba Portege Z30-A-19L dispune de 3 port-uri USB 3.0, 1 port HDMI, 1 port VGA și 1 port de rețea. Conexiunea la internet se poate stabili prin Wi-Fi sau prin cablu. Dispozitivul mai beneficiază și de tehnologie Bluetooth 4.0.

Pentru a fi și mai mult optimizat pentru portabilitate și business, modelul este dotat cu o baterie Li Ion cu 4 celule care oferă o autonomie de până la 10 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant,
  • procesor Intel Core i7, Haswell
  • SSD de 256 GB,
  • autonomie până la 10 ore,
  • Full HD

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.4
Conectivitate - 9.5
Performanțe - 9.2

9.4

Puternic

Toshiba Portege Z30-A-19L este un ultrabook cu un design spectaculos și modern, echipat cu o configurație puternică și completă.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.