Laptop Toshiba M50D-A-10Z

Pentru că ne place să vă prezentăm o gamă cât mai variată de produse, din care să puteţi alege gadgetul potrivit nevoilor voastre, astăzi am ales să venim în întâmpinarea voastră cu un laptop destul de performant, şi anume Toshiba M50D-A-10Z. Se bucură de un preţ extrem de atractiv, de aproximativ 1900 lei (verifică preț actualizat), un preţ decent pentru un laptop cu o configuraţie medie.

Legat de cei de la Toshiba pot remarca faptul că pun accent nu doar pe componente, ci şi pe design. Într-adevăr este extrem de importantă configuraţia unui laptop, dar la fel de important este să ne simţim bine utilizând produsul respectiv. Cu siguranţă acest aspect face ca activitatea desfăşurată să fie mult mai plăcută şi mai productivă. Toshiba M50D-A-10Z are un aspect metalic, ce evidenţiază tastatura chiclet de culoare neagră.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu laptopul Toshiba M50D-A-10Z

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Laptopul Toshiba M50D-A-10Z vine echipat cu un procesor AMD Quad-Core A6-Series, A6-5200, construit pe arhitectura de 28nm, ce funcţionează la o frecvenţă de 2.0 GHz şi dispune de un cache de 2048 KB. Procesorul este completat de cei 4 GB DDR3, însă puteţi opta pentru un upgrade de până la 16 GB, în funcţie de nevoile voastre. Capacitatea hard disk-ului este destul de generoasă, de 750GB  şi funcţionează cu o viteză de rotaţie de 5400rpm.

Puterea laptopului Toshiba M50D-A-10Z este susţinută şi de placa video integrată, AMD Radeon HD 8400, ce recomandă utilizarea laptopului îndeosebi pentru activităţile office şi multimedia şi mai puţin pentru jocuri. Display-ul este un LCD LED TruBrite HD cu o diagonală standard de 15,6inch şi are o rezoluţie HD de 1366 x 768.

În ceea ce priveşte conectivitatea, Toshiba M50D-A-10Z vine cu: un cititor de carduri 2 în 1, o cameră WEB de 0,9MP, două difuzoare stereo, două porturi USB 3.0, un port USB 2.0, HDMI şi bluetooth. Pentru cei ce-şi vor achiziţiona acest laptop pentru utilizare office vreau să precizez că munca le va fi uşurată de tastatura numerică.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

 • preţ bun
 • design atrăgător,
 • USB 3.0,
 • tastatură numerică,
 • tastatură chiclet

Contra:

 • rezoluţia nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

Bun

Pentru cei care îşi doresc un laptop cu o configuraţie bună, dar care să nu le golească buzunarele le recomand laptopul Toshiba M50D-A-10Z , ce promite să ofere suportul necesar realizării tascurilor de zi cu zi.

User Rating: Be the first one !

5 comentarii

 1. I understand Romanian but I’ll post in English.

  I have this laptop and it’s great. It’s fast, quite, very cool and has great sound. The screen is OK although it could have been better.

  I recommend it.

 2. As vrea sa stiu daca este bun (performant)acest model ca si caracteristici in general si pentru ce este bun in special acest model? multumesc anticipat

  • Asa cum scrie in tutorial ,laptopul poate fi folosit cam pentru orice activitate (office , internet , multimedia). Chiar si pentru jocuri avand o placa video dedicata se va descurca acceptabil

 3. de ce merge mai greu acest laptop?am instalat driverele lui si unele programe cum ar fi: team viewer,winrar,daemon tools,adobe reader,etc?
  adica merge mai in reluare cand intru pe youtube de ce? va rog cel mai complet raspuns !! multumesc anticipat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.