Laptop Toshiba L855-159

Astăzi vă întâmpinăm cu un laptop de top din toate punctele de vedere și anume laptopul Toshiba L855-159. Design-ul prezintă finisaje din aluminiu mat Ice Blue, cu tastatură neagră, ce sugerează eleganţă şi durabilitate.

Prețul device-ului este de 3200 lei  (verifică preț actualizat), puțin piperat am putea spune la o primă impresie, dar nu fiţi dezamăgiţi și haideți să vedeți ce vă oferă acest laptop.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu laptopul Toshiba L855-159

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

„Motorul”  laptopului Toshiba L855-159 este un Intel Core i7 3630QM tactat la 2.4GHz, la care se adaugă 6 GB de RAM DDR3 atent selecționați la o frecvență de 1.6 GHz.

Capacitatea de stocare este  reprezentată de un hard disk de 750GB, suficient aș putea spune pentru un utilizator obișnuit. Placa video dedicată este un chipset AMD Radeon HD 7670M de 2GB, ce se va descurca excelent atât în cazul activităţilor office şi multimedia, cât şi în cazul jocurilor de ultimă generaţie.

Conectivitatea laptopului este foarte diversificată oferind: 2 porturi USB 3.0, 1 port USB 2.0, VGA, HDMI, intrare microfon, iesire audio,cameră WEB  de 1.0MP, pentru ca discuţiile pe skype să fie mai plăcute, cititor de carduri, DVD RW şi două difuzoare stereo de tip Realtek.

Laptopul poate beneficia de mai multe upgrade-uri: unu din ele este la memoria RAM care poate merge până la 16GB, dar și la capacitatea de stocare, acolo unde hard disk-ul SATA poate fi înlocuit cu un SSD pe viitor. În ceea ce priveşte confortul, Toshiba L855-159 este exact ce ai nevoie, tastatură chiclet, bine delimitată, la care se adaugă şi cea numerică, ce înlesneşte activitatea office. Cele mai noi filme de rezoluție HD vor rula cursiv fără niciun strop de sacadare și cele mai noi jocuri video vor putea fi rulate pe acest laptop fără probleme.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • procesor Intel Core i7,
  • placa video dedicată  AMD Radeon HD 7670M de 2GB
  • 6 GB de RAM,
  • tastatură numerică
  • bluetooth

Contra:

  • rezoluţia nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

Excelent

Pentru a putea rula orice aplicație , orice joc și orice activitate cotidiană laptopul Toshiba L855-159 îţi oferă suportul necesar în orice moment. În ciuda prețului puțin piperat pe care îl merită din plin , acest laptop îți va oferi o utilizare plăcută și rapidă ode fiecare .

User Rating: 2.83 ( 4 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.