Toshiba Kirabook-107 – ultrabook-ul cu touchscreen

Toshiba Kirabook-107 este un ultrabook de calitate premium, care se remarcă prin dotări atractive pe toate nivelurile. Este un ultrabook ce se descurcă foarte bine în orice sarcină și este foarte ușor de transportat, având toate calitățile pentru a deveni partenerul tău de încredere. Are un preț de aproximativ 6949 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de piperat, ce reflectă calitățile impecabile ale laptopului.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Designul îți va atrage atenția din prima datorită finisajelor de lux și faptului că este foarte subțire și ușor. Acest lucru este posibil datorită construcției din aliaj de magneziu și plastic, magneziul oferind o rezistență bună împotriva zgârieturilor, fiind în același timp și foarte plăcut vizual. Carcasa are dimensiunile de 316 x 9.5 – 19.8 x 207 mm și o greutate de doar 1.3 kg.  Ultrabook-ul este complet argintiu și are un aspect foarte elegant. Tastatura este insulară, nu are ramă, iar tastele au priză scurtă și au o formă adaptată pentru a asigura o viteză bună de scris. Tastatura este și iluminată, fiind foarte utilă pentru lucrul pe timp de noapte. Clickpad-ul este generos și oferă un control precis.

Poze cu laptopul

Toshiba Kirabook-107

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul PixelPure are o diagonală de 13.3 inch și este de tip WQHD, așa că va reda imagini de o calitate superioară. Totodată, acesta beneficiază și de funcții tactile, fiind cu atât mai atractiv. Suprafața este rezistentă la amprente, iar pentru o siguranță ridicată aceasta este dotată cu un strat de sticlă Corning Concore.

Sistemul tactil are suport în 10 puncte, oferind un control bun. Funcțiile tactile sunt optimizate pentru rularea sistemului de operare Windows 8.1. Imaginile vor fi redate la rezoluția de 2560 x 1440 pixeli și vor beneficia de culori îmbunătățite, care beneficiază de certificarea Technicolor. Densitatea de pixeli este excelentă, imaginile fiind curate ca lacrima.

La nivelul dotărilor tehnice, performanța este superioară. Configurația include un procesor Intel Core i7 de 2.4 GHz care poate face boost până la 3 GHz, o memorie RAM de 8 GB DDR3 și o placă video integrată Intel HD Graphics 5500. Prin urmare, ultrabook-ul este ideal pentru munca la birou sau cea mobilă, călătorii, dar și divertisment și multimedia. Configurația permite desfășurarea tuturor activităților de peste zi, oferind suport pentru sarcini de complexitate medie și mare. Modelul nu este însă unul de gaming, așa că nu vei putea rula jocurile cele mai recente.

Capacitatea de stocare este de 256 GB SSD, fiind generoasă și în același timp completând foarte bine performanța prin viteza bună de transfer și securitatea datelor.

La nivel multimedia, difuzoarele stereo Harman Kardon redau un sunet amplu și fără distorsiuni care va acoperi rapid camera. Sunetul este redat folosind tehnologia DTS Sound și are o calitate superioară. Vei mai găsi de asemenea o cameră web HD pentru convorbiri video pe Skype și un cititor de carduri care suportă o serie largă de formate.

În ceea ce privește autonomia, aceasta are la bază o baterie Li Ion cu 4 celule și susține sesiuni de lucru prelungite, ce pot ajunge până la 10 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design ușor, adaptat pentru mobilitate
  • construcție din aliaj de magneziu
  • procesor Intel Core i7 și memorie bună
  • stocare SSD generoasă
  • autonomie bună

Contra:

 

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.4
Conectivitate - 9.4
Performanțe - 9.8

9.5

O alegere puternică

Toshiba Kirabook-107 este un laptop foarte puternic, potrivit pentru activități foarte solicitante, dotat cu un procesor de ultimă generație.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.