Toshiba C70-C-10V – laptopul cu ecran generos și imagini de calitate

Calitatea imaginii unui laptop este un criteriu important pentru mulți dintre utilizatori, mai ales pentru cei intersați de fotografie, vizionarea de filme și activitățile multimedia. Toshiba C70-C-10V este un laptop mid-range care stă bine la acest aspect și are șanse mari să devină un favorit în categoria sa de piață. Se găsește în magazine la un preț de aproximativ 2600 lei (verifică preț actualizat). Acesta este un laptop cu ecran de dimensiuni mai mari, potrivit pentru cei interesați în primul rând de vizionarea multimedia. Ecranul are o rezoluție HD+, așa că redă imagini de calitate superioară. Performanța este de asemenea foarte atractivă, laptopul putând fi folosit pentru orice activitate de peste zi. Raportul calitate-preț este unul foarte bun, mai ales dacă ai în vedere dimensiunile ecranului.

Laptopul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Modelul are un design simplu, dar elegant, acesta având o carcasă complet neagră, cu o construcție subțire. Carcasa este alcătuită dintr-un plastic mat rezistent și are suprafața texturată, ceea ce creează un aspect special.  Tastatura este plată, oferind astfel o experiență confortabilă de scris și are inclus și blocul numeric din partea dreaptă, fiind utilă pentru lucrul cu cifre. Touchpad-ul este generos și dotat cu funcții multitouch, așa că te va ajuta să ai un control bun fără mouse. Dispozitivul are dimensiunile de 412.7 x 26.5 x 279.4 mm și cântărește 2.6 kg, așa că este ușor de transportat.

Poze cu laptopul

Toshiba C70-C-10V

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală generoasă de 17.3 inch și o rezoluție HD+ de 1600 x 900 pixeli. Prin urmare, acesta redă imagini de claritate superioară și are o vizibilitate foarte bună, la care contribuie și unghiurile bune de vizibilitate.

La nivel tehnic, modelul este dotat cu un procesor Intel Core i3 cu o frecvență de 1.7 GHz, o memorie RAM de 4 GB cu posibilitatea de extindere până la 16 GB și o placă video integrată Intel HD Graphics 4400. Performanța în sarcini cotidiene este excelentă, viteza fiind mare în  navigarea pe internet, lucrul în documente de diferite tipuri, vizionarea de filme, ascultarea de muzică etc. Configurația este bine echilibrată, iar posibilitatea extinderii memoriei RAM face lucrurile cu atât mai atractive pentru cei interesați de sarcini ceva mai complexe. Modelul nu este unul pentru gaming, așa că vei putea rula doar jocuri online, mai vechi sau cu cerințe grafice mai reduse.

În ceea ce privește capacitatea de stocare a HDD-ului, aceasta este de 500 GB.

La nivel multimedia, laptopul este dotat cu un sistem audio de calitate superioară Toshiba Audio Enhancement. Acesta procesează sunetul și îl face clar și puternic, folosind și tehnologia DTS Sound pentru efecte cu atât mai intense. Modelul mai beneficiază de o cameră web HD pentru apelurile video pe Skype, un cititor de carduri SD și un sistem optic DVD RW.

În ceea ce priveşte autonomia, dispozitivul are o baterie Li-ion cu 4 celule care asigură o autonomie de lucru de până la 4-5 ore.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • ecran de 17.3 inch și rezoluție HD+
  • echilibru foarte bun la nivelul performanței
  • posibilitatea de extindere a memoriei RAM
  • sunet de calitate superioară
  • autonomie bună

Contra:

  • capacitatea Hard Disk-ului este de doar 500 GB

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.7
Conectivitate - 8.2
Performanțe - 8.2

8.4

O alegere inspirată

Toshiba C70-C-10V este un laptop cu o configurație entry-level, un design plăcut, potrivit pentru activitățile de zi cu zi mai puțin solicitante.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.