Toshiba C70-C-10L – laptopul cu ecran generos

Laptopul Toshiba C70-C-10L atrage printr-un design elegant disponibil pe alb și o configurație care permite upgrade-ul eficient la Windows 10. Modelul este dotat cu un ecran generos și oferă o experiență specială. Este disponibil în magazine la un preț de aproximativ 2709 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de mare față de modelele competiției.

Laptopul poaet fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Laptopul are un design care se remarcă în primul rând prin culoare. Carcasa complet albă are un aspect imaculat și inspiră o calitate superioară, aceasta fiind totodată prevăzută cu o textură fină cu linii orizontale. Construcția este compactă, modelul având dimensiunile de 412.7 x 26.5 x 279.4 mm și având un profil subțire. Balamalele sunt rezistente și fac față deschiderilor repetate. Sistemul de răcire este plasat lateral și foarte eficient, iar de asemenea se remarcă faptul că zona de sprijin pentru mâini nu se încălzește. Tastatura este extrem de plată, iar tastele sunt foarte apropiate, așa că viteza de scris este foarte bună. Touchpad-ul este dotat cu funcții multitouch și oferă un control eficient.

Poze cu laptopul

Toshiba C70-C-10L

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Modelul pune preț pe experiența de vizionare, așa că ecranul are o diagonală de 17.3 inch și o rezoluție HD+, redând imagini foarte clare, la 1600 x 900 pixeli. Imaginile beneficiază de asemenea de culori strălucitoare, care păstrează un grad ridicat de realism. Unghiurile de vizibilitate extinse oferă o libertate de mișcare mare în jurul ecranului.

În ceea ce privește performanța, laptopul este unul potrivit pentru sarcini ușoare, fără a face față unei utilizări pentru programe sau jocuri cu cerințe grafice ridicate. Vei putea astfel să folosești modelul pentru vizionarea de filme, browsing, muzică, pregătirea de prezentări, lucrul în diverse documente etc. Configurația include un procesor Intel Core i3 cu o putere de 1.7 GHz, însoțit de o placă video integrată Intel HD Graphics 4400 și o memorie RAM de 4 GB.

Capacitatea de stocare este de 500 GB, existând destul spațiu pentru filme, muzică etc. Modelul vine cu sistemul de operare Windows 8.1 gata instalat și poate susține fără probleme upgrade-ul la Windows 10.

Nivelul multimedia este foarte bine pus la punct, remarcându-se în special sistemul audio dotat cu difuzoare stereo. Sunetul este procesat folosind tehnologia DTS Sound pentru a beneficia de o claritate bună. Laptopul mai beneficiază de o cameră web HD, un cititor de carduri și o unitate optică DVD-RW.

Autonomia este foarte bună, ajungând până la 4 ore în condiții de lucru, modelul fiind dotat cu o baterie Li Ion cu 4 celule.

Modelul este dotat cu un ecran Full HD generos, oferind o experiență plăcută de vizionare, însă laptopul nu este potrivit pentru utilizatorii interesați de o performanță mai bună.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design slim pe alb
  • ecran de 17.3 inch și calitate Full HD
  • sunet procesat cu DTS Sound
  • autonomie bună
  • upgrade eficient la Windows 10

Contra:

  • capacitatea de stocare redusă

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.3
Conectivitate - 8
Performanțe - 8.2

8.2

O alegere accesibilă

Toshiba C70-C-10L este un laptop cu o configurație simplă, potrivit pentru cei care au nevoie de un astfel de dispozitiv pentru realizarea unor sarcini cotiene, ușoare.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.