Toshiba C70-C-10J – laptopul pentru multimedia

Cei de la Toshiba mizează destul de mult pe seria de laptopuri disponibile pe alb, acestea benefiind din start de avantajul de a se face ușor remarcate. Toshiba C70-C-10J este unul dintre modelele gândite atât pentru utilizatorii interesați de divertisment, cât și pentru cei interesați de un dispozitiv eficient pentru lucru, fără a fi însă potrivit pentru gaming. Are un preț de aproximativ 3299 lei (verifică preț actualizat). Este un laptop potrivit pentru cei care urmăresc să aibă dispozitive cu design aparte. Modelul are o performanță foarte bună pentru sarcini de zi cu zi și redă imagini de calitate superioară pe ecranul generos, așa că reprezintă o soluție foarte bună pentru cei interesați de multimedia, vizionarea de filme etc.

Laptopul poAte fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Designul reprezintă o carte de vizită foarte bună, aspectul elegant aparte făcând laptopul să se diferențieze ușor în fața altora. Modelul este complet alb și este alcătuit dintr-un plastic mat de calitate superioară. Carcasa are o construcție subțire, ceea ce face laptopul ușor de manevrat și de transportat. Acesta măsoară 412.7 x 26.5 – 31.3 x 279.4 mm și cântărește 2.6 kg. Tastatura este foarte plată și susține o viteză bună de scris, iar clickpad-ul este dotat cu funcții multitouch și înlocuiește cu precizie un mouse.

Poze cu laptopul

Toshiba C70-C-10J

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Laptopul este dotat cu un ecran foarte generos de 17.3 inch, care oferă o vizibilitate excelentă. Acesta redă imagini la calitate HD+, cadrele având un nivel îmbunătățit de claritate și beneficiind în plus de culori strălucitoare. Imaginile sunt redate la 1600 x 900 pixeli, iar unghiurile de vizibilitate sunt extinse, experiența de vizionare fiind foarte atractivă.

La nivelul performanței, modelul este adaptat pentru a face față activităților de zi cu zi, fiind potrivit pentru cei interesați de multimedia, vizionarea de filme și comunicarea online, dar și pentru lucru. Ai la dispoziție astfel un procesor puternic Intel Core i5 de 2.2 GHz și boost până la 2.7 GHz, o memorie RAM de 4 GB și o placă video integrată Intel HD Graphics 5500. Procesorul este foarte performant și susține o eficiență ridicată în efectuarea sarcinilor de complexitate medie, însă modelul nu este unul pentru gaming.

Capacitatea de stocare este de 500 GB. Laptopul este livrat împreună cu sistemul de operare Windows 8.1, iar dotările hardware sunt pregătite pentru a face upgrade-ul la Windows 10, astfel încât aplicațiile să ruleze fără probleme.

La nivel multimedia laptopul se prezintă foarte bine, redând un sunet de calitate superioară procesat folosind tehnologia DTS Sound. Sunetul are efect surround și evidențiază bass-ul, așa că experiența este una atractivă. Vei mai găsi de asemenea o cameră web HD, un cititor de carduri și o unitate optică DVD RW.

Autonomia este susținută de o baterie Li Ion cu 4 celule și ajunge până la 3-4 ore de lucru, randamentul oferit fiind unul bun.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant pe alb
  • ecran HD+ cu diagonala de 17.3 inch
  • performanță bună în sarcini de complexitate medie
  • sunet de calitate
  • autonomie bună

Contra:

  • lipsa unei unități de stocare SSD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.4
Conectivitate - 8.3
Performanțe - 8.5

8.4

O alegere inspirată

Toshiba C70-C-10J este un laptop destul de elegant, cu o configurație suficient de bună, încât să facă față provocările de zi cu zi.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.