Laptop Toshiba C70-A-102

Laptopul nu mai este de mult un moft, ci este un must have pentru marea majoritate dintre noi. Problema se pune atunci când alegem un laptop. Trebuie să ştim exact de ce specificaţii avem nevoie, dar şi aspectul său trebuie să ne reprezinte.

Astăzi am ales un laptop cu dotări medii, de la Toshiba, este vorba de modelul Toshiba C70-A-102. Din punct de vedere al designului aş putea spune că atrage prin simplitate, din care denotă o eleganţă şi un rafinament aparte. Deşi după design ai crede că este un laptop scump, preţul lui este de doar 2400 lei (verifică preț actualizat), un preţ rezonabil ţinând cont de aspect şi specificaţii.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu laptopul Toshiba C70-A-102

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Toshiba C70-A-102 nu dezamăgeşte în ceea ce priveşte configuraţia, fiind animat de un procesor Intel Core I3, 3120M, Ivy Bridge tactat la o frecvenţă de 2.5GHz. Cei 4 GB de RAM DDR3 conlucreaza perfect cu procesorul si asigură o navigare şi un multitasking ireprosabil. Pentru cei ce consideră insuficientă memoria din dotare, ţin să îi informez că o pot suplimenta până la 16 GB, printr-un simplu upgrade.

Hard disk-ul este de tip SATA şi are o capacitate de stocare destul de generoasă, de 750 GB. Se putea şi mai mult, dar personal consider că este suficient pentru o utilizare normală. În cazul în care vi se pare totuşi puţin, puteţi opta pentru un HDD extern, ce poate fi achiziţionat cu aproximativ 250 lei.

Dacă esti pasionat de jocuri sau editare foto/video, placa video dedicată NVIDIA GeForce 710M de 1 GB nu te va dezamăgi, ba mai mult, îţi vei putea desfăşura activitatea în cele mai bune condiţii. Pe partea de conectivitate Toshiba C70-A-102 plusează cu 2 porturi USB 2.0, USB 3.0, HDMI, un cititor de carduri, cameră WEB de 0,9MP, bluetooth şi un sistem audio DTS Sound. Display-ul este un LCD LED cu o diagonală mai rar întâlnită la un laptop, de 17,3 inch şi o rezoluţie de 1600 x 900, ce vă permite să urmăriţi filmele în format HD.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • placă video dedicată,
  • bluetooth,
  • HDMI

Contra:

  • mi-ar fi plăcut să fie animat de un procesor mai puternic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

Bun

Toshiba C70-A-102 este o combinație perfectă de eleganță și performanță, raportată la un preţ extrem de decent.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.