Laptop Toshiba C55-A-1PV

Ești în căutarea unui laptop cu specificații bune, dar care să nu te coste prea mult? Noi îți propunem să îți apleci puțin atenția asupra modelului Toshiba C55-A-1PV, ce vine la un preț de aproximativ 2100 lei (verifică preț actualizat), un preț acceptabil pentru configurația sa.

Din punct de vedere al designului, Toshiba C55-A-1PV seamănă izbitor cu alte laptopuri ale producătorului japonez. Ce pot spune este că se bucură de un aspect plăcut, disponibil pe o nuanță albă. Confortul este asigurat de tastatura completă de tip chiclet, ce conferă utilizatorului o tastare silențioasă și plăcută.

Poze cu laptopul Toshiba C55-A-1PV 

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Toshiba C55-A-1PV vine la interior cu o motorizare de tip Intel Core i5, 4200M, un procesor ce face parte din generația Haswell, cel mai nou tip de procesoare lansat de Intel, tactat la o frecvență de 2,5 GHz, ce poate ajunge la 3,1 GHz prin Turbo Boost. Memoria RAM are o capacitate de 4 GB DDR3, însă poate fi extinsă până la 16 GB, în funcție de necesitatea utilizatorului, iar capacitatea de stocare a datelor este de 750 GB, nici nu ați avea ce face cu mai mult de atât, având în vedere că puteți urca in cloud poze, fișiere, filmulețe.

Puterea procesorului este completată de placa video integrată Intel HD Graphics 4600 de 1 GB, ce va face ca laptopul să se descurce excelent în ceea ce privește activitățile office și multimedia și mai puțin pe partea de jocuri.

Pe partea de conectivitate, Toshiba C55-A-1PV dispune de: HDMI, un port USB 3.0, 2 porturi USB 3.0, cameră WEB HD, un cititor de carduri și bluetooth. Sonorizarea este asigurată de cele două difuzoare stereo ce utilizează tehnologia DTS Sound. Display-ul este un LCD LED HD TrueBrite cu o diagonală clasică de 15,6 inch și o rezoluție de 1366 x 768, ce vă oferă plăcerea de a vedea filmele în format HD.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • USB 3.0,
  • HDMI,
  • placă video dedicată

Contra:

  • rezoluția nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

Toshiba C55-A-1PV este un laptop cu specificații complexe, raportate la un preț avantajos.

User Rating: 0.5 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.