Laptop Toshiba C55-A-1L1

Laptopurile au devenit o necesitate în rândul elevilor şi studenţilor, dar acest aspect nu este unul rău, ci din contră. Elevii şi studenţii sunt pregătiţi pentru o lume în care tehnologia avansează de la zi la zi, iar la locul de muncă trebuie să fie cât mai pregătiţi pentru a face faţă provocărilor.

Unul din laptopurile ce ar fi o variantă excelentă pentru această categorie de utilizatori este Toshiba C55-A-1L1, un laptop destul de elegant, cu accente moderne. Preţul laptopului este de aproximativ 1600 lei (verifică preț actualizat), un preţ destul de decent, raportat la performanţele sale.

Poze cu laptopul Toshiba C55-A-1L1

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Laptopul Toshiba C55-A-1L1 vine cu o motorizare Intel Pentium Dual Core, model 2020M, realizat pe arhitectura de 22nm, ce funcţionează la o frecvenţă de 2.4 GHz. Procesorul este susţinut de cei 4GB de RAM DDR3, ce sunt suficienți pentru o utilizare normală. Capacitatea de stocare a datelor este de 500GB şi funcţionează cu o viteză de rotaţie de 5400rpm.

Laptopul Toshiba C55-A-1L1 dispune de o placă video integrată, Intel HD Graphics, ce recomandă laptopul mai mult pentru o utilizare office şi multimedia, şi mai puţin pentru jocuri. Pentru jocuri, aş recomanda mai degrabă un laptop cu o placă video dedicată, precum Toshiba C55-A-1PX. În ceea ce priveşte conectivitatea Toshiba C55-A-1L1, vine cu 2 porturi USB 2.0, un port USB 3.0, HDMI, VGA, microfon, un cititor de carduri, o cameră WEB de 0,9 MP şi bluetooth.

Display-ul este un LCD LED, True Brite cu o diagonală clasică de 15,6inch şi cu o rezoluţie HD. Imaginea este îmbogăţită de sistemul de sonorizare ce utilizează două boxe integrate cu tehnologia Realtek.

Păreri pro şi contra

Pro

  • preţ accesibil,
  • HDMI,
  • bluetooth,
  • USB 3.0

Contra:

  • placa video nu este dedicată

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Conectivitate

Bun

Pentru cei ce îşi doresc un laptop cu performanţe medii, care să se încadreze într-un buget mai mic, laptopul Toshiba C55-A-1L1 este o variantă demnă de luat în considerare.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.