Toshiba C55-A-1H1 – un laptop accesibil

Necesitatea laptopurilor este evidentă în zilele noastre. Practic era tehnologiei ne-a acaparat pe toți, indiferent de domeniul în care ne desfășurăm activitatea. Performanță, fiabilitate, este tot ce avem nevoie de la un laptop. Dacă mai adăugăm la aceste calități și un preț acceptabil, atunci am găsit laptopul potrivit. Unul intre modelele ce se înscriu în această categorie este Toshiba C55-A-1H1, ce are un preț de aproximativ 2000  lei (verifică preț actualizat), un preț decent pentru performanțele sale.

În ceea ce privește designul, laptopul se bucură de un aspect plăcut, complet negru, cu colțuri rotunjite. Materialele folosite sunt de calitate superioară, iar finisajele îl recomandă ca fiind un laptop bine închegat. Pe partea de confort, pot spune că utilizatorul are parte de o tastatură aerisită, cu taste bine despărțite și destul de silențioasă, astfel că oferă plăcere la atingere. Mai mult de atât laptopul dispune și de blocul numeric, ce se va dovedi de un real folos celor ce folosesc aplicațiile office.

Poze cu laptopul Toshiba C55-A-1H1

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Toshiba C55-A-1H1 este animat la interior de un procesor Intel Core i3, Ivy Bridge, un model 3110M, ce funcționează cu o frecvență de 2,4 GHz și un cache de 3072 KB. Puterea procesorului este completată de placa video dedicată NVIDIA GeForce 710M de 2 GB, ce vă permite să testați jocuri de ultimă generație, jocuri cu grafică solicitantă.

Vine cu o memorie RAM de 4 GB DDR3, însă pentru cei ce consideră insuficienți cei din dotare, pot oricând să opteze pentru un upgrade de până la 16 GB. Hard disk-ul are o capacitate oarecum satisfăcătoare, doar 500 GB, însă nu cred că mai reprezintă o problemă în zilele noastre când puteți urca in cloud poze, filmulețe, fișiere, etc.

Conectivitatea este asigurată de o gamă variată, ce cuprinde cam tot ceea ce are nevoie un utilizator: HDMI, 2 porturi USB 2.0, un port USB 3.0, VGA, un cititor de carduri, o cameră WEB de 0,9 MP și bluetooth. Experiența video este îmbogățită de sistemul audio Realtek ce folosește tehnologia DTS Sound, astfel că divertismentul va fi deplin. Toshiba C55-A-1H1. Atinge o autonomie de 3 ore și jumătate, suficient cât să nu te lase baltă atunci când îți e lumea mai dragă.

Păreri pro şi contra

Pro

  • procesor Intel Core i3
  • design plăcut,
  • USB 3.0,
  • HDMI,
  • placă video dedicată

Contra:

  • camera WEB este cam slabă

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

Toshiba C55-A-1H1 este un laptop ale cărui specificații îți oferă suportul necesar atât în activitățile office și multimedia, cât și un gaming de excepție.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.