Laptop Toshiba C55-A-19K

Îți dorești un laptop cu specificații bune, dar care să nu îți golescă buzunarele? Ce zici de laptopul  Toshiba C55-A-19K? Are un preț de aproximativ 1800 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de decent, având în vedere configurația de care dispune și totodată designul impecabil de care se bucură.

Toshiba C55-A-19K este disponibil în nuanța de alb, cu un aspect destul de simplist, ce sugerează eleganță și rafinament. Tastatura completă este de tip chiclet, ceea ce asigură confortul utilizatorului și de asemenea împiedică inesteticul praf să se adune între taste.

Poze cu laptopul Toshiba C55-A-19K

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Toshiba C55-A-19K este animat la interior de un procesor Intel Core i3, model 3110M, construit pe arhitectura de 22nm. Procesorul este tactat la 2,4 GHz și are un cache de 3072 KB.

Memoria RAM este de 4 GB DDR3, însă poate suferi oricând un upgrade de până la 16 GB, în funcție de necesitățile utilizatorului, iar capacitatea de stocare a datelor este de doar 500 GB, însă acest lucru nu ar trebui să vă influențeze prea tare în alegerea laptopului, în special pentru faptul că în zilele noastre puteți stoca poze și fișiere in cloud.

Placa video integrată este un chipset Intel HD Graphics 4000, ce face ca laptopul să fie ideal pentru activități de tip office și multimedia, însă în ceea ce privește jocurile aș recomanda mai degrabă un laptop cu o placă video dedicată, precum Toshiba S50-A-10P, pentru o grafică mai bună.

Pe partea de conectivitate, Toshiba C55-A-19K dispune de o gamă bogată: HDMI, 2 porturi USB 2.0, un port USB 3.0(pentru un transfer de date mai rapid), VGA(prin care puteți conecta un monitor), microfon și cameră WEB de 0,9 MP(pentru conversații mai plăcute cu cei dragi), cititor de carduri și bluetooth. Sunetul este asigurat de sistemul DTS Sound, ce asigură divertismentul deplin. Autotnomia sa ajunge până la 3 ore și jumătate, suficient cât să nu vă lase baltă atunci când vă e lumea mai dragă.

Păreri pro şi contra

Pro

  • preţ accesibil,
  • USB 3.0,
  • design plăcut
  • HDMI,
  • bluetooth

Contra:

  • placa video nu este dedicată

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanțe
Conectivitate

Toshiba C55-A-19K este un laptop cu caracteristici foarte bune, ce se bucură de un preț extrem de avantajos.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.