Laptop Toshiba C55-A-16D

Puneţi bazele unei afaceri şi nu vă permiteţi să aruncaţi cu banii pe un laptop scump? Ei bine nu vă descurajaţi. Pentru voi a fost creat laptopul Toshiba C55-A-16D, ce se bucură de un preţ de aproximativ 2050 lei (verifică preț actualizat), un preţ bun raportat la performanţele oferite. Deci să vedem în ce măsură va ajuta  Toshiba C55-A-16D la dezvoltarea ideilor voastre.

Pentru început pot spune că are un design simplu şi totodată elegant. S-a pus accent atât pe configuraţie, cât şi pe aspect în cazul acestui laptop. Tastatura neagră se combină perfect cu carcasa argintie, creând un contrast plăcut ochiului. Pentreu iubitorii de confort, ţin să îi informez că laptopul deţine şi tastatură chiclet, ceea ce presupune o tastare plăcută şi totodată silenţioasă.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Notebook-ul Toshiba C55-A-16D vine echipat cu un procesor Ivy Bridge, model Intel Core i3 3120M ce funcţionează la o frecvenţă de 2,5Ghz, cu un cache de 3072KB. Puterea procesorului este susţinută de mamoria RAM de 4 GB DDR3, iar hard disk-ul are o capacitate de 750 GB şi funcţionează la o viteză de rotaţie de 5400rpm.

Display-ul este un LCD LED TrueBrite cu o diagonală standard de 15,6inch, ce se bucură de o rezoluţie HD, de 1366 x 768. Placa video dedicată este un chipset NVIDIA GeForce 710M de 2 GB, ce face ca laptopul să se descurce excelent nu doar în cazul activităţilor office şi multimedia, ci şi în cazul jocurilor de ultimă generaţie. Veţi avea parte de o relaxare totală în pauzele însoţite de o muzică bună sau de un film bun, datorită sunetului excepţional redat de cele două difuzoare integrate.

În ceea ce priveşte conectivitatea, laptopul Toshiba C55-A-16D se bucură de o gamă destul de variată: cameră WEB de 0,9MP, cititor de carduri, HDMI, microfon, 2 porturi de USB 2.0, un port USB 3.0, VGA şi bluetooth. 

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • procesor Intel Core i3,
  • preţ bun,
  • placă video dedicată NVIDIA GeForce 710M ,
  • 4GB DDR 3,
  • 1 port USB 3.0,

Contra:

  • rezoluţia nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

 

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Conectivitate

Bun

Pentru cei care vor să îşi pună ideile în aplicare, alegerea laptopului Toshiba C55-A-16D este una indicată. Nu vor regreta achiziţia făcută şi vor vedea cum mica lor afacere va da roade în scurt timp.

User Rating: 3.75 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.