Laptop Toshiba C55-A-168

Stil, eleganţă şi calitate sunt trăsăturile definitorii pentru laptopul Toshiba C55-A-168. Acesta poate fi încadrat în categoria low-budget, şi se adresează celor care nu au foarte mari pretenţii de la un astfel de device. În ceea ce priveşte designul, laptopul se bucură de o eleganţă desăvârşită şi de finisaje foarte bine realizate. Preţul este de aproximativ 1500 lei(verifică preț actualizat), un preţ avantajos, raportat la specificaţiile date.

Un punct forte pentru acest laptop, este faptul că oferă confort utilizatorului, mai exact vine cu tastatură antistropi, ceea ce nu prea întâlnim la un asemenea preţ, dar şi cu tastatură numerică, ce cu siguranţă va uşura munca celor ce lucrează cu cifre.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu laptopul Toshiba C55-A-168

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Laptopul Toshiba C55-A-168 vine echipat cu un procesor Intel Celeron Dual Core 1005M, tactat la o frecvenţă de 1,9 GHz şi un cache de 2048KB. Procesorul este susţinut de memoria RAM de 6 GB DDR3, iar capacitatea de stocare a datelor este de 750GB. De regulă la un astfel de preţ întânim specificaţii ceva mai slabe, dar se pare că producătorul surprinde nu numai prin design, ci şi prin configuraţie.

Laptopul Toshiba C55-A-168 este recomandat în special pentru aplicaţii office şi multimedia. Datorită faptului ca are o placă video integrată nu îl veţi putea utiliza pentru jocuri cu grafică puternică, dar vă va oferi satisfacţie în ceea ce priveşte fiabilitatea sa. La capitolul conectivitate, laptopul, se bucură de o varietate destul de mare, mai exact dispune de 2 porturi USB 2.0, un port USB 3.0, HDMI, VGA, bluetooth, cititor de carduri, cameră WEB de 0,9MP, şi două difuzoare integrate.

Display-ul este un LCD LED TrueBrite cu o diagonală standard de 15.6 inch şi are o rezoluţie HD, de 1366 x 768 px.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro:

 • design modern,
 • memorie de 6GB DDR3,
 • hardul de 750 GB,
 • HDMI,
 • tastatură numerică,
 • bluetooth

Contra:

 • rezoluţia nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Performanţe
Conectivitate

Bun

Laptopul Toshiba C55-A-168 este o combinaţie interesantă între eleganţă, stil şi fiabilitate. Deşi foarte mulţi se feresc de o placă video integrată, aceasta se descurcă chiar bine în ceea ce priveşte activităţile office şi multimedia.

User Rating: Be the first one !

Un comentariu

 1. Am si eu un laptop Toshiba L750-1Q9 -i5- procesor 2430M/4G din decembrie 2011. In tot acest timp l-am folosit cca 40 de ore si niciodata mai mult de 1,5- 2 ore. Nu poate functiona fara ventilator/pad sub el mai mult de 5 minute. ca altfel se stinge. Practic tre. sa cari dupa tine si padul. In acest timp ( fiind in garantie ) au schibat deja de 2 ori placa de baza si problemele au ramas.
  Problemele lui care tin de ” parintii” lui sunt
  – Nu au un SERVCE TOSHIBA anume a lor in ROMANIA. repara si ei cu cine pot ( astia nu inlatura cauza ci numai defectul.. si nici ala nu prea cred )
  – Fiabilitatea lui este pe departe cea mai proasta.
  – Nu se poate ca un calculator din asta portabil sa se poata folosi numai 5 minute fara ventilator.
  cand merge merge bine Dar traiesc cu frica ca se intrerupe si se stinge in timp ce lucrez cu el. este o masina de tocat nervii. Daca m-as uita la un film sau juca la el ar fi altceva. Dar nu-l folosesc pentru placere. Asa ca mi-am cumparat altul de la alta firma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.